Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők ki mennyit költ...

Lányok, nők ki mennyit költ magára havi szinten?

Figyelt kérdés

Ruhákat vásárlásával ne számoljunk.

Mi az átlag amit minden hónapban elköltesz, manikűr, pedikűrre stb? :)

2019. jan. 19. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%

drogéria havi 20.000 (joy napok alkalmával pedig max 30.000)

műkörmöt otthon építem így arra max havi 1-2 új géllakk szín.

hajam otthon festem, így a hajfesték ára benne van a drogériában.

2019. jan. 19. 13:38
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Edzés kb. havi 20ezer, vitamin havi 2-4ezer. Fodrász havi 10ezer, kontaktlencse havi 6ezer. Drogéria változó, mert nagy kiszereléseket veszek, ezekre negyedévente költök, de kb. max havi 2-8ezer között.
2019. jan. 19. 13:47
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Vitaminok havi 5000

Manikűrös havi 3000

Drogéria, smink havi 4-5000

Ezen kívül sajnos cigire költök még havi 8-10000et :(.

2019. jan. 19. 13:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a ruhákat nem számoljuk, akkor kozmetikumok átlagban havi 5000Ft, ebben leginkább az van benne, amit havonta-kéthavonta venni kell, tehát fogpaszta, vattakorong, borotva, betét, tusfürdő, sampon, dezodor.

Emellett 4-5 havonta szoktam még 10 ezer Ft értékben rendelni is (efelett ingyenes a posta), ilyenkor veszem a hajápolóim (hajpakolás, hővédő), illetve minden olyat, ami kb ennyi idő alatt fogy el (arclemosó, arckrém, bőrradír, testápoló, ajakápoló).

2019. jan. 19. 14:20
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

2 havonta fodrász 6000Ft, ez még kimaradt.

előző

2019. jan. 19. 14:21
 6/19 anonim ***** válasza:
31%

Húha.. havi szinten nem tudom megmondani. Nem járok fodrászhoz. Sem körmöshöz. Sem kozmetikába,sem szoliba. Tampon, betét elég 2-3 havonta ha akciós. Sampon még ritkábban. Smink csak alap, azt ha veszek kb elég fél évig. :D 3 havonta 8000 a kontaktlencse. Ruhát meg csak ha muszáj, utálok vásárolni. Alapvetően "olcsó" nő vagyok, ezekre sajnálom a pénzt. Megoldom itthon magamnak. (Haj, köröm, kozmetika). Alapból műkörmöm sem volt soha. Azt sem szeretem.

30/n

2019. jan. 19. 14:45
 7/19 anonim ***** válasza:
7%

Semennyit!

Ruhát akkor veszek, amikor szükséges, kozmetikumot (sampon, szappan, fogkrém, sminket nem használok) akkor mikor már fogytán van.

Se fodrászhoz, se kozmetikushoz, se manikűröshöz, se edzőterembe nem járok.

És még mielőtt valaki leoltana, hogy mennyire igénytelen vagyok, nagyon sok pasiknak bejövök, vékony sportos alakom van (otthon tornázom), természetes szépség vagyok. Otthon csinálok mindent.

2019. jan. 19. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
1.99 EUR
2019. jan. 19. 15:01
 9/19 anonim ***** válasza:
Fodrászhoz evente 2x megyek, manikűr,kozmetikus csak akkor,ha valami alkalom van. Ruhát mostanában nem vettem, csak ami feltétlenül szükséges volt, az 20-30.000Ft/ szezon, tehát havonta 5-6ezer forint. Kozmetikumok, testápolási és tisztálkodási termékek leosztva 3-4ezer forint. Ergo egy 10es/hó.
2019. jan. 19. 16:53
 10/19 anonim ***** válasza:
44%

#7es

Észrevetted, hogy mi, "igenytelenek" le lettünk pontozva? :) Tudtommal itt nincs hasznos válasz, egyértelmű kérdés és arra válasz egyénileg. Nem értem én ezt. Ha odaírtam volna, hogy havi 200 ezret költök és még a szempillámat is csillámporozom akkor vajon hasznos lett volna a válaszom? Kezd eszembe jutni,hogy anno 3 éve miért hagytam abba az oldal látogatását. :) Tudom, nem a százalék a fontos,de olyan kiábrándító..

2019. jan. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!