Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Neketek mi a szépséghibátok?

Neketek mi a szépséghibátok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 13:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A combomon egy 15centis heg.
2010. jún. 28. 20:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy volt egy másik kérdés, valami olyasmi h mi a véleményed rólam meg stb... Ás ezek a képek voltak akkor is belinkelve, ám a végén a "hugod" elárulta hogy ez a nővére azaz elvileg te, és hozzátette hogy csak azért rakta ki a képed mert te nagyon önbizalom hiányos vagy. Erre meg itt van ez a kérdés amit te tettél fel "nővér", és itt igazából nem tűnsz túl önbizalom hiányosnak, amint azt vallod hogy neked nincs szépséghibád (magyarul tökéletes vagy..) :) Érdekes.. :D
2010. jún. 28. 20:46
 23/27 anonim ***** válasza:

arcbőr(pattanások)

hajammal nem vagyok kibékülve

2-3 kg-t fogynom kéne, de azt mondják így is csinos vagyok

16/L

2010. jún. 29. 15:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Nagy a fejem 21F
2010. jún. 29. 22:10
 25/27 anonim ***** válasza:

az én hibáim:nagy orr,ronda arcforma ,piros foltos(heges)bőr,8kg súlyfelesleg,széles csipő,töredetett köröm,vékonyszálú kevés és egyenes haj,kicsit fiús hang,szemüveg :(

Átlagban nagyjából türhető...

Néha még élni sincs kedvem,de nem csak ezek miatt

15/L

2010. júl. 1. 15:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Télen (vagyis most) úgy nézek ki, mint egy hulla, a fehér bőröm miatt. Ezen kívül kb. 10 kiló súlyfelesleg, karikás szemek (hiába alszom ki magam, akkor is), pattanásos bőr, oldalról hülyén nézek ki és fiús a hangom, de mint az állat.
2010. dec. 31. 18:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Hülye a hangom,hülye a röhögésemxd:S

vagy 10kilóval dagadtabb vagyok mint kéne

kicsi a mellem,a haja nagyon hülyén áll

de az arcom nemrossz

2011. máj. 20. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!