Hol fekezték fel Palvin Barbarát? (melyik ügynökségnél) hány centi? Hány kg? neketek tetszik?
és nem olyan válaszokat kérek hogy guglizak rá meg ilyenek.
köszönöm.:)
"és nem olyan válaszokat kérek hogy guglizak rá meg ilyenek."
Szóval beismered, hogy lusta vagy hozzá...
height 168 bust 79 waist 57 hips 85 size 34 shoes 38
Icon Model Management
nagyon köszönöm utolsó válasz adó.
és nem vagyok lusta rá,csak szimplán olyan emberektál kértem válaszokat akik tudnak is róla valamit :)
nekem is :)
annyira gyönyörü arca van.
Utolsó válaszoló: hát nagyon nem így történt! Épp betöltötte a tizenhármat mikor a neten felfedezték: [link] parancsolj itt a videó amiben beszél.
Egyébként én nem vagyok elájulva tőle, tök átlagos csaj, de nem igazi modellalkat! Ja nem 174cm hanem max. 171 lehet.
utcán leszólították,és mondták,hogy szerintük érdemes lenne.és ő meg elment a castingra, azt pontosan nem tudom hogy melyik ügynökségnél van..
jelenleg 17 éves és 174 cm. nekem tetszik nagyon szép az arca, még viszonylag babás is ami az ügyfeleknek nagyon bejön... 38-as ruhát hord
úgylátom 1esek nagyon elvannak tájolva olyan vicces , mert ha az összeset összegyúrnánk kijönne az eredmény .
Na szóval:17 éves ,13éves korában az utcán fedezte fel barati vince az img-nél dolgozik,174cm magas .A súlyát viszont nemtom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!