Hol fekezték fel Palvin Barbarát? (melyik ügynökségnél) hány centi? Hány kg? neketek tetszik?
Figyelt kérdés
és nem olyan válaszokat kérek hogy guglizak rá meg ilyenek.
köszönöm.:)
2010. szept. 7. 15:21
11/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 174 centi lenne..nincs modellalkata, arca viszont nem rossz..
12/17 anonim válasza:
174 cm Barbi, onnan tudom, hogy én is az Icon-nál vagyok.
173 cm a minimum magasság amivel érvényesülhetsz modellszakmában.
:)
13/17 anonim válasza:
Persze, 173 a minimum...hidd el, akire azt mondják hogy 178 az igazából csak 175 és így tovább...mindig csalnak 2-3 centit - tisztelet a kivételnek! Hidd el, szakmabeli vagyok :)
14/17 anonim válasza:
Ez így van,rengeteget csalnak.. :)
utolsó előtti voltam.
15/17 anonim válasza:
Az Icon cég vezetője ,171 -172 centiméter ,54 kilogramm (megis lehet bizinyosodni [link] ) szép :)
16/17 anonim válasza:
nem lehet magasabb 168-170nél Icon ide vagy oda.. álltam már mellette (laposban voltunk mindketten), én 164 vagyok és max 5cm-el volt magasabb nálam..
ezek itt reális adatoknak tűnnek. pont annyira van "elhízva" mint azt a súlya is mutatja.. félre ne értsetek, egyáltalán nem kövér, "egészségesen vékony", csak nem modell alkata van. Az új Victorias Secret fotókon kifejezetten nagy a feneke, combja és hasa.
17/17 anonim válasza:
Nem is kell, hogy olyan sovány legyen, mint egy anorexiás! Nagyon sokak példaképe, rengeteg fiatal akar rá hasonlítani, szerintem még jó is, ha nem csont és bőr. Nem annak kéne a normálisnak lennie, mondom én, aki vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!