Neketek mi a szépséghibátok?
17:07es vagyok. akkor bocsi :)
amúgy az én szépséghibáim: 10 kg felesleg, szeplős vagyok, a hajam mindig hülyén áll, az orrom túl széles, jobban örülnék ha a szemem egy kicsit zöldebb lenne. a kezem túl nagy és a körmeim baromi szélesek(még a fiú osztálytársaiménél is). nem áll jól a copf mivel elég széles kerek arcom van. és oldalról is nagyon hülyén nézek ki.
ha 10 centit még húznénk rajtam tök jól néznék ki. de így olyan mintha torzítva lennék. mindenütt túl széles vagyok:az arcom, a testem, a kezem...
háát biztos beszélhetünk mi még szépségről? :D:D
16/L
Nekem nincs különösebb szépséghibám, az arcom szép (visszajelzések alapján mondom, nem beképzeltségből), és az alakom is jó, mert sokat sportolok. Talán annyi, hogy kicsit magasabb szeretnék lenni, de nem zavar különösebben:D
Ja és nem linkelek képet mielőtt mindenki elkezdene támadni, mert nincs szükségem arra, hogy bebizonyítsam, hogy hogy nézek ki:)
Kb. 10 kilóval vagyok több, mint kéne, a hajam hülyén áll mindig :D
De ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!