Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Neketek mi a szépséghibátok?

Neketek mi a szépséghibátok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 13:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
jaj ne mutogasd már itt a nővéredet, nagyon gáz, fogd már fel...
2010. jún. 28. 17:07
 12/27 A kérdező kommentje:
De nem ez én vagyok a hugommal eggyüt használjuk.a gyakorikerdeseket....amm ez én vagyok és ezt a képet éln tettem fel...:)
2010. jún. 28. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:

17:07es vagyok. akkor bocsi :)

amúgy az én szépséghibáim: 10 kg felesleg, szeplős vagyok, a hajam mindig hülyén áll, az orrom túl széles, jobban örülnék ha a szemem egy kicsit zöldebb lenne. a kezem túl nagy és a körmeim baromi szélesek(még a fiú osztálytársaiménél is). nem áll jól a copf mivel elég széles kerek arcom van. és oldalról is nagyon hülyén nézek ki.

ha 10 centit még húznénk rajtam tök jól néznék ki. de így olyan mintha torzítva lennék. mindenütt túl széles vagyok:az arcom, a testem, a kezem...

háát biztos beszélhetünk mi még szépségről? :D:D

16/L

2010. jún. 28. 17:26
 14/27 A kérdező kommentje:
NE SZIDDD MAGAD ENNYIRE NEM AZ A LÉNYEG HOGY HOGY NÉZÜNK KI HANEM HOGY MILYENEK VAGYUNK BELÜLRŐL....:)ÉN IS 16/ l VAGYOK..:)
2010. jún. 28. 17:34
 15/27 anonim ***** válasza:
a két szemöldökön nem ugyanúgy van kiszedve, a körmeim kicsik és hamar letörnek, a lábam úgy néz ki, mintha izmos lenne, pedig sosem sportoltam, kicsit O lábam van, nagyok a combjaim, a hasamról se ártana leadni pár kilót, a kezemen van egy tyúkszem féle, ami már elfertőződött és elég csúnya, nagyon vállas vagyok-pont mint a lábam, mintha sportolnák, a kezemen van egy "csík" és az egyik felén sötét barna a bőröm, másik felén világos, a szám szerintem csúnya, a fogaim sem tetszenek, ropog az állkapcsom,a hajam töredezik, soroljam még?? :S :D
2010. jún. 28. 17:40
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem nincs különösebb szépséghibám, az arcom szép (visszajelzések alapján mondom, nem beképzeltségből), és az alakom is jó, mert sokat sportolok. Talán annyi, hogy kicsit magasabb szeretnék lenni, de nem zavar különösebben:D

Ja és nem linkelek képet mielőtt mindenki elkezdene támadni, mert nincs szükségem arra, hogy bebizonyítsam, hogy hogy nézek ki:)

2010. jún. 28. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
ŐŐŐ elál a fülem egy picit :) de azt mondják h cukííí szval:)
2010. jún. 28. 18:01
 18/27 anonim ***** válasza:

Kb. 10 kilóval vagyok több, mint kéne, a hajam hülyén áll mindig :D

De ez van.

2010. jún. 28. 18:10
 19/27 anonim ***** válasza:
A második kép alapján többnek gondoltalak mint 14.
2010. jún. 28. 18:13
 20/27 anonim ***** válasza:
nagy orr, kis mell, pattanások
2010. jún. 28. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!