1/11 anonim válasza:
nekem nincs bajom a husis csajokkal:)
2/11 anonim válasza:
nekem nem de ez csak izles kerdese
5/11 anonim válasza:
abal oldali tetszik, és a középső. a jobb oldalinak szerintem iszonyatos ronda feje van, de ez scak ízlés kérdése.
6/11 Dymo válasza:
úgy nézzed,hogy ezek MÁR agyon vannak retusálva!! szóval tuti nem
8/11 anonim válasza:
Nincs semmi bajom a duci csajokkal, de ezek nem valami szép példányok. Egyedül a bal oldali jön be valamennyire.
9/11 anonim válasza:
Ez a duma, hogy duci nők a jók, meg legyen mit fogni az egy nagy álszent duma. Csak az aneroxia ellen kampányolnak... Ezért vannak már ilyen kövér modellek is... ezért szokás ezt most mondogatni mindenhol. Ez a kategória már nem is kicsit elhízottnak számít. Ha nem is elhízott, de nagy darabok... A jobb oldali elsőnek pl. iszonyat vastag a lába főleg ilyen szűk farmerben!!! Nem kell anorexiásnak lenni, de ez sem szexi! Egy nő legyen karcsú és kész! Persze ne csontsovány, mert az nem jó. Persze biztosan van akinek ez tetszik, nem tagadom. De ettől nem kell sem ilyennek sem anorexiásnak lenni. Most a soványság ellen kampányolnak, 10 év múlva mindenki ilyen lesz mert ez a divat, akkor meg a kövérség ellen fognak...
10/11 anonim válasza:
arcra szépek, de azért photoshop nélkül is megnézném őket
kövér lányok közt ritkán lehet ilyen szépeket látni
lájkolom őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!