Szeretnék tetkót, de nem vagyok kreatív, és nem tudom, mi legyen. Mondanátok ötleteket?
Valami jelképes dolgot szeretnék, vagy csak pár szót...
A jelentése számomra az lenne, hogy valakit örök életembe szeretni fogok...
Légyszíves írjatok nekem ötleteket.. Nem valami szokványosra gondolok (pl egy sima szívecske)...
Nem szeretnék óriási tetkót.
Ha szavak, akkor max 3-4, ha minta akkor kb 5x5 cm-es.
Nem mutogatni akarom, hanem ez számomra fontos...
Nos , nem vagyok kötekedős ember, de ebbe most belekötök :)
1, szeretnél tetkót, ez szép és jó, hány éves vagy ?
2, miért szeretnél tetoválást ?
3, CSAK olyan dolgot tetováltass magadra amit nem fogsz megbánni pár év múlva, nem vagyok maradi de híve vagyok annak hogy csak akkor tetováltass ha számodra van jelentése.. Én akár mondhatom neked azt hogy varras egy csillagot körbe egy szalaggal és írass rá vmi latin szöveget, de ezt neked kell kitalálni, vagy menj be egy szalonba , beszélj a tetoválóval hogy valami olyasmit szeretnél ami jellemez téged vagy mittudom én . RAjtam van tetoválás, de mindegyiknek van háttér jelentése, amit én tudok, és ha rá nézek x év múlva ,akkor is tudni fogom hogy igen, ez én vagyok.
:)
Csak ötleteket kérek :)
Utána úgyis szeretném a saját ízlésemnek megfelelően alakítgatni.
Várni tovább nem szeretnék, mert már elég régóta szeretném..
így már mindjárt más :)
ilyen tetkóknál általában dominálhat valami idézet is, amit felvarrathatsz, én már láttam olyat háton hogy egy kéz nyúl a másik felé , és egy idézet ketté volt szedve, hogy mind két kézen legyen a szövegből , jelképesen hogy összeköti még valami őket. én valami ilyesmire gondolok. de mivel te nem akarsz nagyot, nézz japán tetoválásokat, ott nagyon sok olyan van aminek van jelentése, halottakkal kapcsolatban.
Nekem nagyon tetszenek a csillagos tetkók, csak az a baj, hogy már egyre több emberen látom.
Valami nonfiguratív minta? Googleba lehet jókat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!