Adnátok kreatív ötleteket a szobámba díszítésül?
Elég sok alapanyagom van. Pl: akril festék, szallagok, csillámpor:D , színes karton, vastag karton... Szeretném kidízíteni a szobámat csak azt nem tudom, hogy ezekből mit csináljak. Nem jut eszembe semmi, pedig általában elég kreatív vagyok. Úgyes kezem van, sok mindent megcsinálhatok.A szobám színe halványcitromasárga. Valami kevésbé gyerekeset szeretnék:)
13/l
Konkrét ötletem nincs,de amit érdemes megfontolni szerintem az:
1. takaríthatóság mennyire számít?
Ha fontos az egyszerű takaríthatóság,akkor nem jók a szoborszerű , térbeli dolgok, domború minták
2. eltávolíthatóság mennyire számít?
Ha szereted átrendezni a szobád,akkor jobb,ha kellékeket veszel és nem fix pl fal adott pontjára helyezett dekorációt készítesz.
A többi dolog egyéni ízlés és berendezés kérdése is. Pl veszel egy lild 40x40-es vásznat és akrillal egyszerű geometria formákat festesz. Mondjuk egy sötétbarna keretet és bele a fal színéhez hasonló négyzeteket, de kicsit eltérő árnyalatban stb..
Ezeket akár sablonnal is meg lehet csinálni, de a vaterán tizedennyiért is lehet kapni.
Itt rengeteg ötlet van, meg is veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!