Lányok nektek ez tényleg alacsony?
Figyelt kérdés
164cm 16eves fiú vagyok.
Ez nagyon alacsony?
Vagy még növök?
2018. dec. 10. 15:28
21/28 A kérdező kommentje:
B*szd meg magad nem én raktam fel a többit
2018. dec. 11. 17:00
22/28 anonim válasza:
Érdekes. Szóról szóra ugyanez volt. ;)
23/28 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj ne térj ki...
2018. dec. 11. 17:18
24/28 anonim válasza:
Már egy csomó választ kaptál. Mit akarsz még? Ha megkérdezed még 100x, akkor is alacsony vagy és lehet hogy fogsz nőni, de nem leszel akkor sem olyan magas vagy az is lehet, hogy nem nősz már semmit. Szerinted ezt ki fogja neked megjósolni, hogy mekkora leszel?
25/28 anonim válasza:
Már megtettem, nem egyszer. Én vagyok a 153 centis nő. Nem a magasságod miatt nem lesz senkid, hanem azért mert ennyire rinyagép vagy. Én tudok élni nálad 11 cm-vel alacsonyabban, is úgy, hogy már nem fogok nőni. Mégsem problémázok ezen, te meg csak nyafogsz!
26/28 anonim válasza:
Egy nonel cuki az alacsony!
Nyugodj meg!meg 20 eves korod utan is noni fogsz.
Torekedj arra,hogy egy gentleman legy es egy okos nonek ez kell,ha nem zavarja a magassag!
27/28 anonim válasza:
16 vagy még csak... Huszonéves koráig nőnek az emberek átlagban.
Pl exem 17 éves korában 168cm, 21 éves korában a kulcscsontjáig értem 192 cm-re megnőtt.
Szval ne parázz míg idősebb nem leszel.
28/28 anonim válasza:
"A szerelem nem válogat"
Mégis a férfiak top 10%-a uralja a nők 60%át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!