Az igaz hogy egy alacsony lányt optikailag még jobban összenyom a derékig érő haj?
Figyelt kérdés
14/L és hát csak 158 cm és derekamig érő hajam van. Sok helyen olvastam hogy még alacsonyabbnak látszok. De ha levágatnám váll alá egy pár centivel akkor optikailag nyújtana?2017. febr. 17. 15:12
1/6 anonim válasza:
Emiatt nem kell levágni, így is szép vagy! Én speciel szeretem az alacsony lányokat. 14 vagy szóval még nőhetsz is
2/6 anonim válasza:
igaz , hogy osszenyom, de emiatt nem vagatnam le a helyedben, foleg nem vall ala erore. ha vagatsz, akkor max 15-20 centit vagass belole.
inkabb arra torekednek, hogy a ruhazatom ( szinek, mintak, fazonok) nyujtsanak optikailag, ill a hajamat karban tartanam, mert sokaknak tenyleg derekig er, de az alja mar csak cernavekony valami. persze nem biztos , hogy a tied is az!!
3/6 anonim válasza:
Igen, összenyom. De itt az önbizalomhiányos hajbvzik azt fogják mondani, hogy a haj az élet, ne nyúlj hozzá.
4/6 anonim válasza:
Összenyom. Volt egy osztálytársam, 160 centi körül volt, fenékig ért a haja, és nagyon előnytelen volt. Igaz, egyébként sem volt szép a haja. De a derékig érő haj az még nem olyan nagyon hosszú, hogy még alacsonyabbnak tűnj tőle. Nekem mell alá ér, és szerintem ez a hossz nyújt. Engem legalábbis.
5/6 anonim válasza:
Miért lettem ennyire lepontozva? A kérdésre válaszoltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Legfeljebb váll alá pár centivel vágatnám le. Mondjuk nekem nagyon tetszrnek az ilyen hajfazonok. A hajam nagyon dús és vastag szálú. Köszönöm a válaszokat.
2017. febr. 18. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!