Lányok nektek ez tényleg alacsony?
164cm 16eves fiú vagyok.
Ez nagyon alacsony?
Vagy még növök?
Valószínűleg nősz még. Nem érdemes letagadni, hogy a mai társadalomban hátrányod lesz így is, de ez a társadalom hülyesége, nem a te személyes hibád. Ha szereted a science-fictiont, ajánlom Asimovtól az Űrvadász sorozatot (angolul biztos megtalálod a neten, az angol címe "Space Ranger", de magyarul is fenn van talán). Számíts rá, hogy a 70-es években íródott, de hátha tetszene neked, én nagyon élveztem, és előkerül benne a testmagasság-téma is.
(28/N, átlagos magasságú, átlagosnál alacsonyabb férjjel)
Nekem alacsony.
Én 168 cm magas vagyok.
De alacsonyabb lányoknál biztos van esélyed.
Valószínűleg még valamennyit fogsz nőni.
Nem minden lány "felszínes fos" ahogy te mondod.
Ha egy fiú ápolt és nem csúnya, a belső ne is jó és mellé alacsony lehet hogy megtetszene.
Egyébként meg vannak olyan lányok akiknek az alacsony fiúk tetszenek. Te csak olyan lányokat ismersz akkor akiknek a magas fiúk jönnek be.
A te felfogásoddal van a baj, nem a lányokkal.
Kb.
170 leszel.
Az tokeletes!
Amugy nekem csak par hete jonnek be az alacsony sracok...
Egy olyan helyes 'alacsony' pasi nezett a szemembe,hogy azota se birom elfelejteni 😗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!