Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek ez tényleg...

Lányok nektek ez tényleg alacsony?

Figyelt kérdés

164cm 16eves fiú vagyok.

Ez nagyon alacsony?

Vagy még növök?

2018. dec. 10. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ha szerinted azért kib.szás az élet mert alacsonyabb növésű vagy és csak az érdekel hogy hány lánynak fogsz kelleni, akkor nagyon nagy bajok vannak a fejedben.

Örülj neki hogy nem vagy mozgássérült vagy értelmi fogyatékos - legalábbis hivatalosan.

Azt hogy nősz-e nem tudhatjuk, nem tudjuk szüleid-nagyszüleid átlagmagasságát, az örökölt genetikáid.

2018. dec. 10. 17:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Igen, 164 cm még nőre sem magas, csak átlagos, fiúra meg kifejezetten alacsony. De nőhetsz még. Egy 170 cm körüli fió meg szerintem pont jó, igaz, én alacsony is vagyok (160 cm), de nekem nem kell, hogy a fiú égimeszelő legyen mellettem. (Annak ellenére, hogy cukinak tartom, ha a lány sokkal alacsonyabb a fiúnál.) Meg szerintem az is teljese rendben van, ha a lány magasabb kicsit. Fel a fejjel, erről nem te tehetsz. :-) Én sem szerettem sokáig a magasságomat, de mára azt mondom, hog inkább legyek kicsi, mint átlagos. :D (Igaz, van, aki szerint 160 cm pont átlagos.)
2018. dec. 10. 19:05
 13/28 anonim ***** válasza:
Nálam így is magasabb vagy 4cm-vel :D
2018. dec. 10. 19:47
 14/28 A kérdező kommentje:
#11 örülök hogy nincs más bajom csak így is kirekesztettnek érzem magam, de ezt csak az tudja aki alacsony.
2018. dec. 10. 21:10
 15/28 Metionin ***** válasza:
A mostani tinik között tényleg alacsony de még növésben vagy. Én 165 vagyok és az összes tini (lányok és fiúk is) magasabb nálam. Épp a múltkor bambultam a villamoson és észrevettem hogy amúgy a lábuk is milyen nagy :D Amikor tini voltam, én voltam az átlag. De amúgy le kell szarni, nem a magasságod határozza meg az értékedet.
2018. dec. 10. 21:20
 16/28 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nősz még egy kicsit.

De igen alacsony. az a női átlagmagasság kishazánkban. A férfi átlag 175 körüli.

Nőként pont veled egymagas vagyok.

Utálkozni a magasságod miatt nem szabad, magad szabotálod. Kezeljük tényként, hogy sok lány elutasít majd, de ha csak erre koncentrálsz megsavanyodsz. Meg neked is "lejjebb" kell enegedned az igényeidből. Láttam több olyan esetet ahol a férfi részéről volt a magassághiszti. Talált egy aranyos, csinos vele egymagas barátnőt és annyira zavarta, hogy a lány agyára ment vele: állandó nyafogás, bizonyos lábbelik tiltása...

2018. dec. 11. 01:48
 17/28 anonim ***** válasza:
Valóban a magasabb srácok sokkal vonzóbbak a nők, lányok többségének, és nem kell a habiduma, hogy belső így megy úgy, mikor egy nő már másodpercek alatt eldönti tudatalatt hogy vonzó e a pasi számára vagy nem, tehát még meg sem ismeri a belsődet, de már eldönti hogy nem vagy vonzó neki, pl a magasságod miatt. Hátrányban vagy sajnos, de ha helyes a fejed akkor nincs gáz.
2018. dec. 11. 04:42
 18/28 anonim ***** válasza:

Olvastam itt a gyakorin,hogy vannak kifejezetten,olyan lanyok,akiknek az alacsony pasik jonnek be.

Es ott van meg az is,hogy,akinek apukaja alacsony,annak altalaban az is az idealja...

A szerelem nem valogat 😉

2018. dec. 11. 16:06
 19/28 A kérdező kommentje:
De akkor mekkora lessz a végmagasságom?
2018. dec. 11. 16:29
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani. Törődj bele, hogy egyelőre ekkora vagy. Felesleges volt ezért 3 kérdést feltenned!
2018. dec. 11. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!