Szerintetek is nagyon furcsán vélekedem a szépséggel kapcsolatban?
Nem vagyok egy nagy szépség,jobb pillanataimban átlagosnak,rosszabb pillanataimban rondának tartom magam.
Környezetem(idős,fiatal,nő,férfi egyaránt) azon a véleményem van,hogy sminkkel azonban nagyon szép vagyok.Volt,akinek tátva maradt a szája,hogy mégis hogyan nézhetek ki ilyen jól.
Én azonban nem szeretek sminkelni egyáltalán.
Többen felháborodtak(!!),hogy bomba nő lehetnék,mégsem vagyok hajlandó reggelente 10 percet feláldozni ezért.
Hiába mondtam,hogy nem az idő a probléma,egyszerűen csak nem érzem jól magam sminkben,nem értik meg.
Az elején nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget,amíg csak barátnőim zaklattak ezzel,mostanában azonban idős nő ismerősök,és férfiak is megjegyzéseket tesznek.
Mit gondoltok? Ennyi furcsa,hogy hiába nem vagyok szép "természetesen",és hiába áll nagyon jól a smink,nem szeretek sminkelni?
Nekem nem furcsa, mivel én is olyan vagyok, hogy egy kicsit is jó smink nagyságrendeket emel rajtam, de én soha nem tudtam megtanulni sminkelni. Jó, nem is próbáltam, de ez is érdekel és néha néztem, hogy csinálják mások a youtube-on. Elképesztően bonyolult, macerás, el nem tudom képzelni, miért vegyem rá magam, ha egyszer nekem oly mindegy, hogy nézek ki, én nem látom magam, nekem az a fontos, hogy más emberek legyenek szépek... Azért persze nem teljesen közömbös a dolog, jó lenne tudni sminkelni, akkor évi egyszer biztos csinálnám, de nem hiszek benne, hogy én azt meg tudnám tanulni, iszonyúan zavarba ejtő és komplikált...
Én se érezném jól magamat sminkben s amúgyis folyton elkenném :D S a bénaságom. Gyerekként egyszer ronda volt a bőröm és korrektort és alapozót kentem rá, simán beszóltak, hogy valami van az arcomon...
Viszont nekem soha senki nem szólt, hogy sminkeljek. Illetve talán egyszer valaki, de egy eset huszonsok év alatt nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!