Nektek is feltűnt, hogy a szép sminket keverik a szépséggel?
Bevásárlóközpontban láttunk egy erősen sminkelt 30+ nőt,két kisgyerekkel,tökéletesen felöltözve. Hazafele anyukám megjegyezte,hogy láttam e milyen szép volt az a nő,milyen hibátlanra volt púderozva a bőre,és milyen erős füstös szemsminkje volt. Csodálkozva kérdeztem vissza,hogy szerinte az a nő szép volt? Tényleg nagyon jól nézett ki,sok energiát fektet bele minden reggel,az biztos,főleg két kisgyerek mellett,de amúgy abszolút nem volt szép ezen kívül.
Ti is észrevettétek,hogy manapság ezt jelenti a szépség?
Előfordul. Mint ahogy az is, hogy a natúr sminket keverik a szép természetes smink nélküli bőrrel. Sokan el sem hinnék, hogy egy tök natúrnak kinéző arcon mennyi smink lehet.
Magam részéről az arcszerkezetet szoktam nézni, nekem az tud szép lenni bár nekem elég sok arc tetszik amire mások azt mondanák hogy na ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!