Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek is feltűnt, hogy a...

Nektek is feltűnt, hogy a szép sminket keverik a szépséggel?

Figyelt kérdés

Bevásárlóközpontban láttunk egy erősen sminkelt 30+ nőt,két kisgyerekkel,tökéletesen felöltözve. Hazafele anyukám megjegyezte,hogy láttam e milyen szép volt az a nő,milyen hibátlanra volt púderozva a bőre,és milyen erős füstös szemsminkje volt. Csodálkozva kérdeztem vissza,hogy szerinte az a nő szép volt? Tényleg nagyon jól nézett ki,sok energiát fektet bele minden reggel,az biztos,főleg két kisgyerek mellett,de amúgy abszolút nem volt szép ezen kívül.

Ti is észrevettétek,hogy manapság ezt jelenti a szépség?

2018. okt. 30. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
De anyukád is csak a nő sminkjet dicsérte. Egyébként sminkkel sokat lehet javítani, addig amíg le nem mossák.
2018. okt. 30. 15:20
 2/3 Metionin ***** válasza:
100%

Előfordul. Mint ahogy az is, hogy a natúr sminket keverik a szép természetes smink nélküli bőrrel. Sokan el sem hinnék, hogy egy tök natúrnak kinéző arcon mennyi smink lehet.

Magam részéről az arcszerkezetet szoktam nézni, nekem az tud szép lenni bár nekem elég sok arc tetszik amire mások azt mondanák hogy na ne.

2018. okt. 30. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit én vettem észre, hogy az alapból szép nők szoktak sminkelni, nekik a 100% ból sikerül így kihozniuk 110%ot. Míg sok kevésbé szép lány nem sminkel. Pedig szerintem fordítva kellene lennie. Aki természetesen szép, annak fölösleges a smink, csak tönkreteszi a bőrét vele, míg akit kevésbé áldott meg az anyatermészet, azok fel tudnák javítani magukat szebbre.
2018. okt. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!