Férfiak tapasztalatai érdekelnének tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban, konkrétan hátszőrre vonatkozóan. Ki melyiket csinálta végig, megérte-e, akár képpel is. Szerintetek megéri ebbe beleinvesztálni vagy kidobott pénz?
A "tartós" szörtelenítés ugyanolyan nöknél is meg féfiaknál is (a ször ugyanaz).
Maga az eljárás nem olcsó, legalább 5-6 alkalom kell, mire a szörtüszök leállnak a szörtermeléssel. Nem fájdalmatlan a dolog, mert lényegében elégeti a szörtüszöket, de egy idöre tényleg szörtelen lesz töle az ember.
Viszont pár év múlva regenerélódnak a szörtüszök, és visszajön a szörzet, mégha jóval gyöngébb formában is.
Én "villanófényest" csináltattam, a WestEnd környékén egy kis "szalonban". 180ezerbe került a kb 6 alkalom. Fehér bőrű vagyok, tehát mehetett a gép nagy teljesítményen anélkül, hogy megégetne. Nem használt egyáltalán semmit, ugyan úgy néz ki a hátam, mint előtte.
Azt javaslom, hogy ha sok pénzed van magánklinikán csináltasd, igazi bőrgyógyásszal (bár lehet, hogy ez sem használ), ha nincs sok pénzed, akkor hagyd a fenébe.
Persze ez csak az én tapasztalatom.
Kár érte,sajnálom.
Valamit szeretnék kezdeni 'vele',mert úgymond megnyomorítja az ember életét ez a dolog. Mennék strandra,úszni,etc de nem kellenek az "érdeklődő" tekintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!