Van egy ismerősöm, pont úgy néz ki mint egy Barbie baba, és nagyon okos, intelligens, mindenről lehet vele beszélgetni. Sajnos nem én vagyok az! Az olyan lányokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 08:34
1/6 anonim válasza:
azt hogy biztos jófej csaj:) ha már lehet vele normálisan beszélgetni,és ha esetleg lehet vele poénkodni akkor mégjobb
20/L
ui::jaj ne legyél irigy te csak magadat add ,nem kell másokra hasonlítanod,ennyire ne méregesd magadat.
2/6 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet. Szőke a haja, és olyan kis cicás. Na persze nem qurvás!! Vannak állatai, imádja őket. Egyetemre járt, és több nyelven is tud.
3/6 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok irigy, én sem nézek ki rosszul, elhiheted ;)
2010. jún. 25. 08:54
4/6 anonim válasza:
akkor miért bánod hogy nem te vagy az?
a belső tulajdonságai miatt?
5/6 anonim válasza:
Ha nem ismerném, csak látnám az utcán, biztosan azt gondolnám, hogy már megint egy buta barbie-utánzat. Ha ismerném, akkor természetesen jó véleménnyel lennék róla:)
6/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam róla, mert tudom milyenek itt az emberek és ha magamról írom, hogy úgy nézek ki akár egy barbie, okos vagyok, intelligens és jó beszélgetőpartner, mindenki rám támadt volna. :)
Amúgy tényleg létezik ez az ismerősöm, csak az ő haja fekete. De van sötét hajú barbie baba is. :)
2010. jún. 25. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!