Észrevettétek, hogy rengeteg ember kb tökéletes? Miért van ez?
Tessék, a tökéleteseid:
Már nem azért,de smink nélkül is látom,hogy nagoyn szépek :D a 70% még szebb is ,nicole kidman ugyanúgy néz ki vele mint nélküle :D Hilary Duff ,Shakira stb. Engem nem téveszt meg a smink,aki szép az sminkkel is szép,aki ronda az sminkkel is az :D
Nagyapám is mindig mondta a csúnya nő hiába sminkeli magát nem lesz szebb,és ezzel más is így vélekedik szerintem...
Médiában dolgozom, fotózásokon segédkeztem régebben sokat.
Hidd el, az ilyen emberek kamera-szépek legtöbben. Akit élőben látsz, lehet, hogy pont tényleg csodaszép, sok embert látok én is annak.
Viszont aki kamera-szép, az élőben sokszor uncsi, semmilyen, mondhatni egy üres vászon, akiből lehet csinálni bármit. Akik tényleg csoda emberek, nagyrészt nincsenek folyamatosan kamera előtt. Sok youtuber-lány is teljesen átlagos, ahogy sétál az utcán, volt, aki jött fotózásra és nem ismertem fel.
Tuti teljesen rendben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!