Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy rengeteg...

Észrevettétek, hogy rengeteg ember kb tökéletes? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nézem pl a tv-t is ilyen magyar műsorokra gondolok most,nem a külföldiekről beszélek és akiket mutatnak mindenkinek tökéletes a fogsora,pici fejre lapuló füle van,pici orra stb. Egy szóval tökéletes,azt nem mondom ezzel,hogy attól már szép is,csak az utcán is metrón,körbe nézek kb minden csaj olyan szabályos minden téren és nem értem,hogy lehet az,hogy csak én vagyok kb ilyen átkozott,hogy rossz a harapásom,kicsit csálé a fogam,elállnak a füleim,nagy a homlokom stb. Mások meg kb hibátlanok és tényleg ezaz átlag.
2018. okt. 30. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tessék, a tökéleteseid:

[link]

2018. okt. 31. 00:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Már nem azért,de smink nélkül is látom,hogy nagoyn szépek :D a 70% még szebb is ,nicole kidman ugyanúgy néz ki vele mint nélküle :D Hilary Duff ,Shakira stb. Engem nem téveszt meg a smink,aki szép az sminkkel is szép,aki ronda az sminkkel is az :D

Nagyapám is mindig mondta a csúnya nő hiába sminkeli magát nem lesz szebb,és ezzel más is így vélekedik szerintem...

2018. okt. 31. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Médiában dolgozom, fotózásokon segédkeztem régebben sokat.

Hidd el, az ilyen emberek kamera-szépek legtöbben. Akit élőben látsz, lehet, hogy pont tényleg csodaszép, sok embert látok én is annak.

Viszont aki kamera-szép, az élőben sokszor uncsi, semmilyen, mondhatni egy üres vászon, akiből lehet csinálni bármit. Akik tényleg csoda emberek, nagyrészt nincsenek folyamatosan kamera előtt. Sok youtuber-lány is teljesen átlagos, ahogy sétál az utcán, volt, aki jött fotózásra és nem ismertem fel.

Tuti teljesen rendben vagy.

2018. nov. 2. 13:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy. De sajnos én mindig azt gondolom,hogy mindenki azt gondolja rólam,hogy csúnya vagyok.Ha nevetnek mellettem tuti azért,ha nem néznek rám tuti azért,ha rámnéznek biztos azért és így tovább... Nekem tényleg kell pár műtét,hogy olyan legyek mint amit én elgondolok a szépségről. És lehet emiatt is,de nagyon hamar felismerem azt ,ha valaki szép,és tényleg rengeteg ilyen embert látok az utcán is és nem is értem,talán mindenki plasztikáztat vagy így születnek?
2018. nov. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!