Ti is észrevettétek h egy Tiesto, DimitriVegas & Like Mike, Martin Garrix vagy David Guetta sokkal nagyobb ember tömeget mozgat meg mint mondjduk akik papíron kikiáltott csúcssztárok?
Kit értesz papíron kikiáltott csúcssztár alatt?
Carl cox-ot és Gayle San-t nemhogy egy lapon, de gy könyvtárban sem lehetne említeni DAvid Guetta és társaival... Utoljára talán 2007 ben alkotott Guetta hallgathatót. Tiesto is leadta a színvonalat, szerintem.
Pár éve pont a szülinapomon volt itt Gayle San , olyan live actet nyomott , hogy csuda. Szerintem a Valamiért a minőségibb zenét játszó dj-ket nem játszák a rádiók, így lényegesen kevesebb emberhez. Ezért vannak ott többen, mert többen ismerik őket. Nem feltétlen jobbak.
A drága autókat is csak kevesen engedhetik meg maguknak. A jó techno pedig csak kevesekhez jut el.
Egy kalap alatt értem a zeneipar összes kulcsfiguráival.
Ezt értem papíron h a rihanna Lady Gaga mekkora közbe meg nem megy el annyi ember a fellépésükre mint akiket felsoroltam vagy te, vagy a másik kommentelő felsorolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!