Mire költöttétek a ballagási pénzeteket?
jademodels.hu
angelfaceoftheworld.com
visagemodels.hu
freefaces.net
laptop, rucik smink cipő cipő cipőő <3 soha nem vehettem magamnak ilyesmiket és igazából nem is "ballagási pénz" hanem dolgoztam érte de úgy számoltam vele hogy ezt erre költöm mert sajnos nem kaptam nagyon semmit ballagásra:D^^ de sebaj így is jól kijött a lépés..:D
Szerintem te is inkább menny el nyaralni, kirándulni vegyél rucikat cipőket sminkeket erre van még fiatalon mindenkinek szüksége nem pedig modellkedni:P de te tudod^^ sok sikert hozzá nekem nem lenne türelmem sőt egyenlőre még adottságom sem 5kiló plusszal:D de ismerőseimtől hallom, hogy ilyen fiatalon csak kihasználják őket hiszen nincsenek otthon a pénzügyi témában és elég könnyű őket átvágni van, hogy napokra mennek vidékre fotózni és alig kapnak valami kaját és fizetség gyanánt a kezükbe nyomnak gy cd-hogy ezen van rajta 20kép ezek nekünk nem kellenek felrakhatod iwiwre hogy tudják de modellkedsz, és örülnek a végén hogy egyáltalán haza viszik őket..:( sajnos ilyen ez a magyar ország ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!