Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire költöttétek a ballagási...

Mire költöttétek a ballagási pénzeteket?

Figyelt kérdés
segitsetek! van még 60000 ft-om és nem tudom mire költsem...ruhákra vagy sminkekre...vagy feláldozzam egy nagy álmomra?(modell szeretnék lenni és persze ehhez kell portfóliót csináltatni is). Tudom milyen vagyok és nem birnám ki hogy gyüjtsem:S ti mire költöttétek?
2010. jún. 24. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

jademodels.hu

angelfaceoftheworld.com

visagemodels.hu

freefaces.net

2010. jún. 24. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
De csak akkor kezdj bele, ha tényleg van hozzá adottságod.. max 55 kg és minimum 165 cm.
2010. jún. 24. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
eddig ruhákat vettem 17ezerért. a többit félretettem sulikezdésre táskára, cipőre.
2010. jún. 24. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:

laptop, rucik smink cipő cipő cipőő <3 soha nem vehettem magamnak ilyesmiket és igazából nem is "ballagási pénz" hanem dolgoztam érte de úgy számoltam vele hogy ezt erre költöm mert sajnos nem kaptam nagyon semmit ballagásra:D^^ de sebaj így is jól kijött a lépés..:D

Szerintem te is inkább menny el nyaralni, kirándulni vegyél rucikat cipőket sminkeket erre van még fiatalon mindenkinek szüksége nem pedig modellkedni:P de te tudod^^ sok sikert hozzá nekem nem lenne türelmem sőt egyenlőre még adottságom sem 5kiló plusszal:D de ismerőseimtől hallom, hogy ilyen fiatalon csak kihasználják őket hiszen nincsenek otthon a pénzügyi témában és elég könnyű őket átvágni van, hogy napokra mennek vidékre fotózni és alig kapnak valami kaját és fizetség gyanánt a kezükbe nyomnak gy cd-hogy ezen van rajta 20kép ezek nekünk nem kellenek felrakhatod iwiwre hogy tudják de modellkedsz, és örülnek a végén hogy egyáltalán haza viszik őket..:( sajnos ilyen ez a magyar ország ..

2010. jún. 25. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!