Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzt költöttetek el a...

Mennyi pénzt költöttetek el a Glamour napok alatt? Miket vettetek?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok és hol vásároltatok? Meddig spóroltatok rá?
2011. ápr. 9. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb 15 ezret költöttem, a Mayo Chixben és a dm-ben vásároltam csak, mivel a többiben nem találtam semmi jót, ami a városunkban van bolt. Vettem egy nadrágot, 12ezer volt eredetileg, meg vettem egy eredetileg 6 ezres gyantázószettet. Szerencsére spórolnom nem kellett rá. :)

19/L

2011. ápr. 9. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A barátom két könyvet is a Libriben, nem közölte mennyibe került, de már régen kinézte magának őket.
2011. ápr. 9. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy mac pirosítót vettem(allee douglas), 4600 Ft volt, nem gyűjtöttem rá, mert pénteken kaptam meg a fizetésem egy heti szórólapozásért.

20/l

2011. ápr. 10. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én most semmit, a glamourt mindig veszem, de a kuponokat csak nagyon ritkán használom. Egyszer egy cipőt vettem, amiből kaptam 20% kedvezményt eredetileg 10e krül lett volna, meg anyukám valami természetes szappanért van oda, amihez szokott lenni kupon, azt szoktam neki venni, olyan kb 2000ft értékben. Ilyenekre hálistennek nem kell spórolnom. 26/N
2011. ápr. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!