Mire költöttétek a ballagási pénzeteket?
Kellett egy laptop fősulira 14e. Laptop hozzá táska is kell meg egér 6,5e. U... az asztalim odaadom nővéremnek akkor viszont kevés lesz a hely szal még befizettem egy 1TB-s küldő vinyóra is 20e. Még akartam volna venni két 10kg-os tárcsát de arra már nem maradt pénzem.
19f
Ha annyira nem tudod mit kezdj vele nyugodtan nekem adhatod:D
Egyébként én eltettem majd szeptemberre. Hát ha nagyon komolyan gondolod, és megvan hozzá minden adottságod mások szerint is akkor én a portfóliót választanám:)
Mik a méreteid? súly, magasság.. ?
Tudok neked ajánlani pár ügynökséget ha gondolod, náluk max. 30e a portfólió.
Nah nekem úgy volt, hogy kértem egy jobb telefont, mert a régin már nem tudtam telefonálni se. :D Jó, kapok egy extrémszar de occsó' telefont(mert biztos jó ez is a hülyegyereknek vazze): Samsung sgh-e250(senkinek sem ajánlom). És kaptam még 5ezer forintot. Na, a telefonban ugye semmi se fér el, se zene semmi(akkor nem volt mp4-em se semmi ilyen zenelejátszó alkalmatosságom), elmentem és vettem a telefonba sd-kártyát 5ezerért 1G-sat. :D
Ennyi vót a ballagási pínzem -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!