Most borotváltam először a nemiszervem (lány). Nagyon kippatogzott vérzik beduzzadt ég ez normális? Így van először mindenkinek?
Köszönöm!^^
Milyen borotvahabot használjak?
És bőrradírt?
Üdv a pokolban :D
Nekem évek múltán is kipattog bármit csinálok vele, érzékeny a bőröm.
Mivel ez volt az első, előbb lekellett volna ollóval vagy hajnyíróval rövidre vágni.
Próbálj minőségi, több pengés borotvát használni (én most a Cien női borotváját vettem, 5 pengés, hajlékony a feje, szépen lehet vezetni a bőrön, nem karcol, nem tépi a szőrt) Ezeket az egyszer használatos vackokat felejtsd el.
Én jól habosodó tusfürdőkkel borotválkozok, a borotvahabok irritálják a bőrömet sajnos.
A neogranormon egyébként jó ötlet, de inkább várj pár órát borotválkozás után, mert ha rögtön bekened, akkor nem fog levegőt kapni a bőröd, nem tud megnyugodni és mégjobban begyullad. Legközelebb bőrradírozd is le mielőtt borotválkozol.
Ajánlom még a finomítatlan/szűz kókuszolajat. Aranyára van, de nagyon jó bőrápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!