Miért vált fel a zselés műköröm? Ez normális?
Figyelt kérdés
Duna plázában csináltam, és nem olcsóért.
Alig két hét utàn felvált az egyik köröm.
2018. jún. 26. 21:40
1/6 anonim válasza:
mosogattál vele? Csak az egyik, vagy az összes?
2/6 anonim válasza:
Bocs az offért!Nekem soha nem volt műkörmöm. Nem lehet mosogatni műkörömnel??? Hát akkor mit lehet vele csinálni?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mosogattam vele, viszont kezet mostam, meg nyilván fürödtem is.
Csak az egyik, de a hüvelykujjnál is esélyes hogy felváljon. ><
2018. jún. 26. 22:24
4/6 anonim válasza:
Víztől, illetve mosogatástól sem válik fel a műköröm! Nekem is zselés van, mindent csinálok vele, és 3 hétig bírja. Utána is csak töltetni járok ahogy lenől. Szóval valószínűleg nem jól csinálták meg. Inkább keress egy olyan körmöst aki szalonban dolgozik, esetleg otthon, mert a plázákban sajnos kevés körmös van, aki tényleg jól dolgozik.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez az első műkörmöm, szóval nem tudtam, hogy normális-e.
Ajánlották az egyik körmöst, azért mentem hozzá, de többet soha.
Főleg ennyi pénzért.. Elég sokat fizettem, és két hétig sem bírta><
Köszönöm a válaszokat, keresem másik körmöst:)
2018. jún. 26. 22:46
6/6 anonim válasza:
Bármit lehetne műkörömmel csinálni, ha jó van megcsinálva. (Van konyhalány vendégem, na nála többet senki nem mosogat, mégis 4 hetente jön, tökéletes állapotú, csak lenőtt körmökkel)
Sajnos neked nem megfelelően készítették elő a körmöd, azért vált fel. Nem mennék többet oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!