Az normális ha az eggyik mellem egy kicsit kisebb és másmilyen alakú mint a másik mellem? Illetve most nőnek ugyhogy lehetséges, hogy változni fog még az alakjuk?
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 23:03
1/7 A kérdező kommentje:
16L
2018. jún. 29. 23:05
2/7 anonim válasza:
Teljesen normális, az arcod sem szimmetrikus. Még változhat a tested.
3/7 anonim válasza:
Alap, hogy a mellek nem szimmetrikusak.
4/7 anonim válasza:
Sajnos nem lesz egyforma ha most sem az. Nekem is durva külömbség van volt lesz.... 😂
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem 20 éves kor alatt még ne aggódj ezen, mert hallottam olyanról is akinek akkor nőtt meg a melle :D
Nekem is kicsit kisebb az egyik, és máshogy áll, de az elmúlt évben már kicsit javult szerintem.
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen, és sajnos már egyesek fel is hívták rá a fiúk figyelmét, és olyan gáznak érzem, habár én még csak 14 vagyok.
7/7 Krumlistészta válasza:
Teljesen normális.igen változni fog nem kell aggódni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!