Lehetséges hogy teherbe estem vagy ez normális hogy szüzesség elvesztèse után nem a megszokott időben jön még? (Lenyeg lent találhato) válaszokat előre köszönöm.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Április 30-án lefeküdtem 1 fiúval (nekem az volt az első) és használtunk gumit. Második alkalomáltal az első menetnél nem használtunk gumit de a másodiknál igen. Előző menstruációm 27 napja jött meg. De vannak olyan alhasi görcseim amik amik akkor szoktak lenni mielőtt megjönne.2018. máj. 17. 00:27
2/15 anonim válasza:
Védekezés nélküli szexnél nyilván lehetséges a terhesség... Ezt azért már rég tudni kéne ebben a korban, főleg szexuális élet mellett.
A gumis menetek eléggé irrelevánsak, a fő, hogy volt védekezés nélküli.
3/15 anonim válasza:
Vegyél egy terhestesztet, 1000 forint... Ha nem jön meg, az önmagában még nem sokat jelent, viszont ha elkezdenek furcsa vágyaid lenni, ha éjjel rád tör a farkaséhség, vagy önmagában kívánod a savanyú uborkát, akkor tuti.
4/15 A kérdező kommentje:
Időben kivette
2018. máj. 17. 06:49
5/15 anonim válasza:
szia anya! hozzál majd nutellát lécci!
6/15 Koplárovics Béci válasza:
"Az ilyenek miért szaporodnak?"
Mert nem védekeznek :)
"Időben kivette"
Elég sok gyerek született már az "időben kivette" védekezési módszerrel.
7/15 anonim válasza:
Dehogy vette ki időben, gondolom tocsogott az előváladéktól :D
8/15 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Időben kivette"
Egy korábbi hozzászólót idézve:
És ez, ha 18 lesz elmegy szavazni!
10/15 anonim válasza:
Az hogy időben kivette semmit nem garantál. Lehetsz terhes, vegyél egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!