Normális hogy hetedikben már ekkora a mellem? 13/L
Nekem is C-s melltartó kell/kéne hetedikben, és még rengeteg másnak is az univerzumban. Én csak alsóban éreztem cikinek, mert olyan iszonyat kedves osztálytársakkal áldott meg a sors, hogy folyton cseszegettek vele. Azóta eltelt néhány év, és inkább örülök nekik (az alkatom miatt még nagyobbnak tűnik). Igazából feltűnő, akármit veszel fel (talán a zsákruhákban nem annyira), de nincs is ezzel baj. Élj büszkén velük!:)
Ja és nem biztos, hogy olyan sokat még fognak nőni.
Normális ez a méret a korodban, továbbá az is előfordulhat, hogy tovább nő (sajnos, nem sajnos nekem egy "kicsit" nagyobbra nőttek az átlagnál).
Önbizalomnövelőnek: a nagyobb mellekkek rendelkező lányok népszerűbbek a fiúknál is. Nem kell szégyenkezned miatta, a legtöbb kortársadnak pedig kb semmi melle sincs, mégis "kirakják".
Elég, ha normális cuccokat hordasz, kivágott felsőt ne nagyon hordj, ha nem akarsz szexisebbnek tűnni.
Esetleg hordj futómelltartót, az kicsit "leszorítja".
De igazából mi a bajod velük?
#3: Köszönöm a tanácsot :))
#4: az hogy túl nagynak találom és a többiek közül senkinek sincs ekkora, és szégyellem és nekem kínos valamiért :/ :(
Pár év múlva örülni fogsz nekik..
Kis börtöncsali :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!