Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális hogy hetedikben már...

Normális hogy hetedikben már ekkora a mellem? 13/L

Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok és már C méretű melltartó kell, ez mennyire normális? Csak mert a többieknek nincs ekkora, és ahogy látom sok nyolcadikosnál is nagyobb. Félek, hogy még nőni fog sokat :/ ha jól tudom anyukámnak egy mérettel kisebb, szóval így még inkább cikinek érzem az enyémet... :( mit tegyek? Hogy öltözködjek, hogy ne legyen olyan feltűnő? :S

2018. febr. 10. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Később a fiúknál, férfiaknál ez óriási előny lesz számodra, főleg ha még tovább nőnek. Úgyhogy inkább légy rájuk büszke!
2018. febr. 11. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Sportmelltartó, egyébként volt nyolcadikban ismerősöm, akinek szintén szép nagy mellei voltak. :D De neki nem nőtt tovább, mondjuk ő maga sem.

De én imádtam. Alacsony, gyönyörű bőr, szép nagy mellek, formás popsi... :D

2018. febr. 11. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Légy rájuk büszke!
2018. febr. 11. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki és ne rejtegesd. Nem kell kipakolni, de tanulj meg nőiesen élni vele. Sok pici cicis lány szeretne nagyobbat.
2018. febr. 12. 06:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen. Az emberek borzasztó különbözőek. Normális dolog, mint ahogy az is, ha felnőtt korban sem nő meg egyáltalán a mell. Sorstársak vagyunk amúgy. 9 éves koromban kezdtek nőni a melleim. 13 évesen már C kosaras melltartót hordtam. 15 Évesen már DD. Most meg már igy 23 évesen 85G. De sokszok már én sem élvezem ezt. Nem kér valaki belőle? Adok szivesen. :)
2018. febr. 12. 07:05
 16/16 anonim ***** válasza:
@4 a sima melltartóval is ugyan ez a helyzet. ;)
2018. febr. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!