Mi a véleményetek a kettévágott nyelvről?

Szuper, hogy csak így külsőségek alapján lesátánistáztok meg démonizáltok embereket (egyébként meg a sátánizmus nem összekeverendő a diabolizmussal. Tudod nem kell minden szart elhinni amit a tvben mutogatnak a témával kapcsolatban)
Elárulom, hogy attól még senki sem lesz rossz ember mert piercingjei vannak vagy ketté van vágva a nyelve. Nem változik szörnyé vagy ilyesmi. Sokszor sokkal müveltebbek és kedvesebbek az extrém külsejű emberek mint az átlagosabb kinézetű konformisták.
Én nem gondolok semmit sem a ketté vágott nyelvekről
Ha valakinek ez tetszik akkor csinálja. A a saját testével azt kezd az ember amitakar.
Én néha elgondolkoztam a dolgon, hogy milyen lenne ha nekem is ketté lenne vágva a nyelvem
De túl gyáva vagyok hozzá.
Így maradok a piercingeknél.

Nem tudom ha látnál mit mondanál rólam (én is eléggé extrémen nézek ki, jó a nyelvem az nincsen ketté vágva) de nem is nagyon érdekel. Azért azt úgy halkan megsúgom, hogy szerintem többet foglalkozom a magas kultúrával mint te. Kiállításokra járok plusz felolvasó estekre és színházba (jó kell is ez ha az ember képzőművésznek tanul)
És na most figyelj jönn a nagy csoda...egy halom extrém külsejű ismerősöm is szereti ezeket a dolgokat és rendszeresen eljárnak valamilyen kultúrális eseményre.
De olyan könnyü csak a kinézet alapján itélni. Ahhoz nem kell megismerni a másikat sőt gondolkozni sem kell nagyon. Csak fogod és beskatulyázod a másikat. Ilyen egyszerű...

Amúgy miért lettek törölve a kommentek?
Ebben tökre igazad van, hogy régiónként is változik az emberek műveltsége és hozzá állása az extrémebb külsejű emberekhez
Pl Győrben és pesten is már viszonylag toleránsak az emberek ilyen téren. Na meg persze azért extrém külsejű emberek között is akad egy pár műveletlen tírpák ugyan úgy ahogyan az átlagos külsejű emberek között. Mert ez nem a külsőségektől függ.
Amúgy neked ketté van vágva a nyelved? Csak úgy kiváncsiságból kérdem.
Ha igen akkor mennyire fájdalmas a folyamat és a gyógyulás? Nekem ajak pc-im vannak. Azért a gyógyulási idő nem volt kellemes velük. Gondolom ez a nyelvre hatványozottan igaz.
Bocsi a sok kérdésért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!