Életben marad-e a kettévágott meztelen csiga? Ma este félbevágtam egyet és a fej felőli része nagy iramban elmászott.
naazoztigen
nem, nem fog. Sztem legkésőbb holnap ilyenkorra meghal. De lehet hogy már nem él
Lehet, hogy valami utó ilyen idegrángásai vannak.
Pl még láttam horgásztunk srácok ottan "pucolták" a halat, és akkor még miután a halat szétvágták, a szive még akkoris dobogott. Vagy pl én láttam egy olyat, hogy egy darázsnak szó szerint le volt szakadva az arca,mert ki volt belezve hangyák által már , vagy valami, viszont a lábai még mindig rendesen mozogtak,és egyértelműen nem a szél fújta őket. Én ott ahogy mászkáltam fel-alá , láttam ott egy darázsarcot a földön fölfelé "nézve", márminthogy az arc eleje volt az égfelé; és akkor egyszercsak megpillantottam a többi részét is, de aminek még mozogtak a lábai, tehát nem gondoltam, hogy az a kettő összetartozik. És akkor néztem azt a darázsnak a nagyobbik felét, amelyiknek még mozogtak, rugdostak az ég felé a lábai ; és akkor megszántam, gondoltam segítek rajta; és akkor láttam meg, hogy az a darázs már belül tökre üreges, és már nem volt meg az arca; és akkor jöttem rá, hogy az a 20 centivel odébb lévő darázsarc meg hozzá tartozott, mert nemhogy ki volt belezve, hanem már az arca, feje se volt rajta; de azért odébb telepítettem oda ki az udvar szélére; és akkor még néztem, és rendkívül sokáig mozogtak még a lábai, és tényleg teljesen egyértelműen nem a szél fújta, és jártak, kapkodtak az ég felé a lábai. Pedig már bele se volt szegénykének, mert valszeg a hangyák ették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!