Miért ennyire elítélendő a tetoválás?
Másfél éve csináltattam életem első tetoválását. Anyukám nagyon ellenezte, nem engedte. Aztán amint betöltöttem a 18-at, húztam a tetoválószalonba. Ott már nem tudott mit tenni, megtiltani főleg nem szóval próbált elriasztani, aztán könyörgött hogy ne, végül pedig hogy kész lett, megszerette :) (Azóta kész a második is)
A nagynéném (anya tesója) viszont egy teljesen más téma. Nagyon közel állunk egymáshoz, és picit mindig is próbált engem nevelgetni, így érthető, hogy a tetoválást sem támogatta. Ő eléggé konzervatív ilyen téren. A minap leült velem úgymond "elbeszélgetni". Elmondta, hogy szerinte mennyire rossz úton haladok, és ilyen tetoválásokkal az életben nem lesz normális munkám( egy felirat és egy farkas van a csuklóimon). Azt mondta, reméli nem tervezek több ilyen "ocsmányságot", meg hogy a tetoválás a r**bancoknak, a lecsúszottaknak, és a börtöntöltelékeknek valók, ők hordanak ilyeneket, és hogy majd engem is el fognak ítélni az emberek.
Engem eddig semmilyen megkülönböztetés, és atrocitás nem ért miattuk, és szerintem a világ most már elfogadóbb ezzel szemben.
Szerintetek tényleg vannak még a nagynénémen kívül akik így elítélik?

10-es, hát jó nagy marha vagy. Nem is szeretted akkor
Kérdező, előttem már leírtak mindent. Ahány ember, annyi felfogás, nyilván az idősebbek főleg maradiak, de ez sem mindegyikükre általánosítható. Mások miért vesznek fel magassarkút? Vagy miért nem kávét isznak forrócsoki helyett? És sorolhatnánk napestig. Te viseled, neked kell hogy megfeleljen. Ne érdekeljen ( főleg felnőttként ) hogy ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!