3D-s, tartós műszempillát magamnak is meg tudom csinalni?
Mi a különbség a sima tincses műszempilla (amit mondjuk egy esti buliba felrakok magamnak pár száz forintos ragasztóval) és a 3D vagy 4D, 5D...stb. műszempilla között amit több ezer forintokért csinálnak "szakemberek" és úgymond 2-3 hétig fent is marad, utsna csak töltésre kell járni. Csak a ragasztó a különbség ami sokkal erősebb?
Vagyis ha elég jó a kézügyességem akkor magamnak is meg tudom csinalni itthon?
Nemtudod magadnak! 3D és a többi D-s pillát csukott szemre kell tenni, különben szét csípí a szemed a ragaszto gőze. Meg összeragad a szemed ha nyitva van és belepislogsz.
A másik hogy szerintem nemtudsz magadnak mindenegyes 120 pilládra ragasztani műpillát úgy hogy fennt is maradjon!
Szerintem nagyon nem vagy képben, ajanlom hogy nézz róla videót!
Nekem jó a kézügyességem és baromi nehéz volt megtanulni. 3-4órákat elszenvedtem vele hogy a két kezem együtt müködjön.
Elösször a sima D pillát tanítjak. Ahol egy pillára egy műpilla megy. A többi D-Nél már duplázódnak. Van hogy egy pillara 4-8pilla kerül.
De sok kitartàst ha ezt te megcsinálod magadnak, miközben nekem is hetekbe telt megtanulni!
https://www.youtube.com/watch?v=Rhpubx3o420
Ez a 3D pilla amit kozmetikusok raknak és töltésre járnak az emberek.
Ne teddd!! Egy részt 9 ezer egy olyan ragasztó, masrészt meg nem véletlenül kell csukott szemre ragasztani. Szét csipné a gőze a szemed. Várni kell vele hogy megszáradjon és utàna kell rátenni még fixálót, ami szinten nem olcsó!
Én nagyon nem ajànlom hogy te otthon ezzel kísérletezz. Nem véletlenül kell ehez tanfolyam, amin én is részt vettem.
https://www.youtube.com/watch?v=o9KeDvbhJ_M
Találtam egy videót amiben mutatja Daisy hogy ő hogy rakja a pillákat. Elvileg 2 hétig fent marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!