Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha betörik a körmötök mit...

Ha betörik a körmötök mit szoktatok csinálni csajok, hogy ne kelljen levágni?

Figyelt kérdés
Olyan megoldások kellenének amik hatásosak és nem látszódik hogyha ki van festve a köröm.

2018. aug. 19. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Láttam ilyen life hack-es videóban, hogy egy fedőlakkot ken a körmére, kis darab teafiltert rátesz, reszel a tetején és rámegy a lakkal, de én próbáltam, nekem nem jött be, szerintem hülyeség. Tapasztalatból mondom, jobb, ha levágod, mert ha betörik nagyon csúnya lesz, és fájhat is.
2018. aug. 19. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

A filtereset én is próbáltam, nekem megfelelő volt, de szerencsére nem volt túl nagy a betört rész így szépen megtartotta.

De általában leszoktam vágni a többit pedig kisebbre reszelem, hogy ne legyen olyan feltűnő.

Opció lehet még körmössel felépítetni azt az egy körmöt. De ezt csak akkor választanám, ha nagyon fontos a szép manikűr

2018. aug. 19. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha a repedés tövéig levágod, vagy lereszeled. Ha csak repedések vannak körömerőssítő lakkok az megfoghatja amíg le nem nő. Ha gyakori, célszerű rendszeresen használni. Az alsó részt is kezeldd!
2020. okt. 11. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!