Ha elmentek műkörmöshöz és pl 2 nap után letörik a körmötök mennyiért csinálják meg azt az egyet? Vagy az ingyen van?
Én magamnak csinálom, most szeretnék másoknak anyagárban dolgozni.
Ha rendes körmös lennék, ez lenne a melóm és visszatérő vendégem lennél, nem kérnék érte pénzt vagy ha mégis nagyon kellene, akkor max 1-200 ft-tal többet kérnék el a köviből...de annak meg nem látom úgy értelmét😃 Gondolom nála az “órabér” miatt 500ft, mire elszöszölget vele.
Szerintem kicsit pofátlanság vagy nem tudom..
Én nem tudnék ezért még plusz pénzt elkérni.
(Én is rengetegszer ütöttem és vertem be a körmeim, de olyan szépen felépítem magamnak a saját körmömre, hogy atombiztos kb..)
Egy képzett szakember látja, hogy ő hibázott-e, vagy a vendég.
Nálam is van olyan, aki állítja, hogy csak úgy "lepottyant" a körme, közben látom, hogy a fél körme is leszakadt a lepottyanásban.
Azt is látjuk, hogy a "magától letört" köröm valóban technikai hiba, vagy sanszosan oda lett csapva/csukva valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!