Miért nem tudok magamról jó képet csinálni?
Figyelt kérdés
Ha magamat próbálom fényképezni valamiért soha nem sikerül rendesen.
Valaki esetleg tanácsot adhatna, hogy hogyan készítsünk magunkról normális jó képet .
F
2018. júl. 27. 19:26
1/4 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy ha a ló nem tud úszni, nem a vízzel van a baj. Ennek fényében, szerinted mi az oka annak, hogy minden rólad készült kép ronda?
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hol olvastad, hogy ronda vagyok a képeken ?
Gondolom szellemesnek talán még humorosnak is érezted a mondandódat.
Nem lett az #1
2018. júl. 27. 20:09
3/4 anonim válasza:
Sok ember nem fotógén, én is tudok olyat, aki a valóságban jóképű, viszont képeken borzalmasan néz ki. Ami rosszabb, mikor valaki képeken szép, élőben meg teljesen más (vagyis ronda). Mit tudsz tenni? Gyakorolj! Csinálj vagy ezer képet, aztán majd rájössz, melyik az a szög, ami jól áll. Én is készítek 50 fotót, mire egy jó lesz, pedig nekem nagyon fotógén arcom van (élőben én pl sokkal rondább vagyok). Elárulom, hogy a szuper modellekről is készül vagy ezer fotót, mire egy jó lesz!
4/4 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy segítsen és csináljon ő pár képet rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!