Beszóltak és ezért nagyon rosszul érzem magam?
Figyelt kérdés
Szóval kikísértem egy baráznőmet a buszhoz és a megállóban állt kb 5 cigány srác,támasztpttál a kukát és ittak. Az egyik intett a többieknek hogy figyeljenek már és beszólt egy olyat,hogy ; hu de csúnya vagy.
Még soha senki nem mondott ilyet nekem és nem is tartom magam csúnyának, van barátom is,de nincs túl sok önbizalmam és nem esett jól:/
Tudom hogy mindig meg kell nézni ki momdta, de valamiért biztos volt valami indoka ezt mondani vagy nem tudom....
Most ahogy ismerem magam hetekig ezért fogom magam rosszul érezni:/
Veletek volt már ilyen?
18L
2018. szept. 5. 18:42
11/11 anonim 

válasza:

Csak abba kötnek bele, akin látják, hogy félős. Gondolom nem természetesen viselkedtél,lehajtottad a fejed, néztél magad elé a földre, nem pillantottál rájuk, látták rajtad, hogy téged lehet bántani. Először szerintem ezen változtass. Nem kell egyből arra gondolni ha meglátsz egy cigányt, hogy az bántani fog. Tegyél úgy mintha normális emberek lennének, ne érezd magad rosszul a környezetükben, mert megérzik, nem tudom miért ez egy ilyen faj :D De ha mégis beszólnak és akkor mi van? Nehogy már pont az ő véleménye érdekeljen. Ugyan ilyen voltam pár éve és sikerült megváltoznom, azóta egyszer sem ugattak. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!