Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Beszóltak és ezért nagyon...

Beszóltak és ezért nagyon rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés

Szóval kikísértem egy baráznőmet a buszhoz és a megállóban állt kb 5 cigány srác,támasztpttál a kukát és ittak. Az egyik intett a többieknek hogy figyeljenek már és beszólt egy olyat,hogy ; hu de csúnya vagy.

Még soha senki nem mondott ilyet nekem és nem is tartom magam csúnyának, van barátom is,de nincs túl sok önbizalmam és nem esett jól:/

Tudom hogy mindig meg kell nézni ki momdta, de valamiért biztos volt valami indoka ezt mondani vagy nem tudom....

Most ahogy ismerem magam hetekig ezért fogom magam rosszul érezni:/

Veletek volt már ilyen?

18L

2018. szept. 5. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
🙇
2018. szept. 5. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, jellemző... Ezek a hulladékok mást se tudnak, csak kötekedni a magyarral.

Főleg az ilyen söpredék cigányok beszólásaira ne figyelj oda, mert pont az a céljuk, hogy másokat bántsanak lelkileg vagy fizikálisan.

Ezeknek nincsen lelkük, se érzéseik!

...és sajnos ezek szaporodnak a legjobban! Bele sem merek gondolni, mi lesz ebben az országban 20 év múlva...

2018. szept. 5. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Igen volt, egyszer még általános iskolába jártam, aznap épp jól akartam kinézni, és egy kisebbségi megkérdezte, hogy kapok-e csúnyasági pótlékot. Akkor az ott nagyon rosszul esett, ma viszont ha látom csak sajnálni tudom, én jobban nézek ki, mint ő.

Csak azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz vele.

Szép vagy ❤️

2018. szept. 5. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A napokban én is így jártam. Mentem a buszra és ott állt 3 cigánylány. Amint észrevettem őket, láttam az egyik olyan szúrósan nézett, tudtam, hogy belém fog kötni.Olyan fellengzősen nézett mintha a spanyol viaszt szarta volna, pedig dagadt volt, tetovált szemöldöke volt és műszempilla. Aztán mikor megyek el előttük azt mondja a másiknak, hogy nézd meg az orrát. Igaz nincs pisze orrom de nem is akkora mint egy templom kilincs és olyan távolságból nem tudom honnan látta, hogy mekkora.Kicsit rosszul esett mert pont az orromat utálom magamon de akkor belegondolok, hogy inkább legyen ilyen orrom minthogy olyan proli, ingyelélő cigány legyek mint ő.
2018. szept. 5. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire futja az inteligenciájuk.

Ne is foglalkozz velük. Irigy kutyák.

Engem is szoltak meg nem is egyszer.

Én magasabb lány vagyok az átlagnál, és rengetegszer szólt be nekem lány és fiú kisebbségi a magaságommal kapcsolatban. Már nem is emlékszem hogy miket, mert próbáltam kiverni a fejemből.

Szóval ne is hallgas rájuk! Az ilyenek szavára adni fölösleges!!

Álltalában akik beszólnak, azok úgy is néznek ki ahogy.

2018. szept. 5. 20:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Igen,tudom ,hogy nem kell foglalkozni vele,de kicsit érzékenyebb lélek vagyok sajnos :)

Az illetőnek különben alig voltak fogai....

2018. szept. 5. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Egyrészt elárulok egy lényeges életvezetési tippet: szarni kell mindenre. És annak pedig semmi jelentősége nincs, hogy beszólt neked egy értéktelen genetikai hulladék. Tényleg érdekel a véleménye? Szarni kell rá, ahogy mindenre!

Másrészt viszont ügyelni kell rájuk, mert erőszakos, kötözködő, primitív népség.

2018. szept. 5. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Magyar srác vagyok, de nekem mindig csak a cigányok bókolnak, magyar lányok-fiúk lemelegeznek. Ezért már sokkal többre tartom a cigányokat.
2018. szept. 6. 07:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: hát ez elég szomorú :/
2018. szept. 6. 07:39
 10/11 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Én velem is volt ilyen. 3 cigánygyerek jött velem szembe és azt izélte az egyik h bleee. Meg egyetlen egyszer nekem is az,h lecsúnyáztak miközben én adok magamra velük ellentétben...

És ez egy kicsit rosszul esett. Én nem tartom magam csúnyának mások se. Valaki azt mondta elmehetnék modellnek is...

2018. szept. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!