Mit tegyek, ha ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Gyonyoru szemeim vannak. A hajam is imádnivaló. A bőröm néha kezelhetetlen, de általában szép. Az orrom nem tökéletes, de nem vészes. Egész csinos vagyok. Gerincserules miatt reszleges benulasom van. A jobb oldalam 20%-ban le van benulva. Sokkal gyengebbek az izmok azon az oldalon. A szam ferde emiatt es kicsit kancsal is vagyok.. A jobb labam veknyabb valamivel.. A csipom a bal oldalamom ivesebb.. Maga a testtartasom teljesen kulonbozik ket oldalt, de igazabol alig eszreveheto. Megis zavar.2018. aug. 6. 13:19
3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2018. aug. 6. 13:57
4/5 A kérdező kommentje:
Gyógytornára nem járok.
2018. aug. 6. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!