Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elmentem többször szolizni,...

Elmentem többször szolizni, lebarnultam, de ez a barna teljesen más mint a napbarnított. Nagyon ronda, fakó. Nálatok is?

Figyelt kérdés
Csokiszoláriumban voltam, a legjobb minőségű csövek voltak bent erre külön figyeltem. De az eredmény egyáltalán nem tetszik. Sokkal jobban látszódnak a bőrhibák a fenekemen és a combomon, meg a kis gödröcskék is mint azelőtt a fehér bőrömön. Pedig pont emiatt mentem szoliba, mert tavaly nyáron a nap nagyon szépen lebarnított. Ráadásul ezzel az szolibarnával öregebbnek tűnik a bőröm. Most voltam először szoliban, összesen 5 alkalom hetekre eloszlatva.
2018. ápr. 30. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
60%

Hát ez fura, mert a bőrödben lévő pigmentek ugyanúgy lépnek működésb Nap és szolárium hatására is. Nincs olyan hogy "szolibarna" árnyalat.....Szerintem bebeszéled magadnak. Ez nem olyan hogy a szoli színez meg a Nap is és a Nap szebbre színez. A TE pigmentjeidet hozza elő, mindkettő. A Nap ráadásul manapság sokkal károsabb.

De ha ennyire nem érzed magad komfortosan, hamar kifakul a bőr ha pár hétig nem napoztatod. Vagy napozz rá szabadban és akkor úgy fogod érezni hogy az szebb.

2018. ápr. 30. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 "A Nap ráadásul manapság sokkal károsabb." Szerintem ezt te se hiszed el.:)Te biztosan egy szoláriumtulajdonos lehetsz vagy ha nem akkor nagyon buta vagy.Eleve a napozás természetes a napbarnítottság sokkal inkább egészséges mint a mesterséges szolárium.
2020. ápr. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!