Szerintetek is ronda ez a nő?
Figyelt kérdés
Én csaj vagyok,de az a véleményem,hogy ő ritka ronda. Igényes,ad magára,és nyilván van a képein photoshop,de számomra még így is taszító.
Nektek mi a véleményetek róla??
Kérlek nemet és kort is írjatok!
Köszi :)
(Amúgy én is ronda vagyok,és nem is bántani akarom,biztos aranyos lány :) )
2018. jún. 30. 19:31
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem ronda, de sok fotóján valóban előnytelen szögből fotózza magát.
4/13 anonim válasza:
Érdekes de inkább vonzó , megnézném meztelen meg egyéb pózokba is .
5/13 anonim válasza:
nem mondanám rondának. Inkább a stílusa taszít nagyon, meg az, hogy dohányzik.
6/13 anonim válasza:
Szerintem sem ronda, bár nem az esetem. Sok képe előnytelen, ezért is nehéz megállapítani, hogy milyen is lehet igazából. Egy fotón kb. mindenki másképp néz ki, hiszen az csak egy kimerevített pillanat; élőben lehet szebb, vagy akár csúnyább is. 18/L
7/13 anonim válasza:
Nem lenne ronda, ha nem vágna minden képen ilyen idióta csücsörítős fejet. Annyira természetellenes, ellenszenves mindenki, aki csücsörít.
25N
9/13 anonim válasza:
Ja, az arcszerkezete kissé férfias, mondhatnám lófejűnek is akár, de a "ritka ronda" azért túlzás.
10/13 anonim válasza:
Rondának nem ronda de nem is szép. Átlagos, viszont iszonyat unszimpatikus. Természetesen ezek beállított és agyonretusált fotók amitől méginkább nem szimpi a lány :) ha természetesebb lenne akkor tuti bájos lenne, így nem az. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!