Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valakinek ilyen a foga? Nagyon ronda szerintetek? (kép lent)

Figyelt kérdés

Nekem is ilyen és annyira feszélyez ha nevetek... szerintetek nagyon gáz ha van elöl egy rés a fogak közt?

kép: [link]

2018. máj. 31. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Fogszabályozás nem jön szóba? Én megpróbálnám...
2018. máj. 31. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Semmi baj nincs vele

[link]

2018. máj. 31. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem szexi is lehet.Van egy lány ismerősöm,akinek van,és nagyon jól áll neki.

Nekem régen volt,na én aztán ronda voltam vele. De szerencsére nagyon szép lett,összezáródott. Egy minimális rés maradt,de az meg már az ismertetőjegyem :)

2018. máj. 31. 21:20
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon bájos 😊
2018. máj. 31. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
szerintem ronda... foghéjakkal helyre lehet hozni
2018. máj. 31. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem ronda. Persze, az a legjobb, ha tökéletes a fogsorod, de ez sem vészes. Ha nagyon zavar, akkor meg lehet csináltatni, de én békén hagynám.
2018. máj. 31. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Aranyos nagyon!
2018. máj. 31. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

45 évig ilyen volt nekem is. Külföldön dolgozom, és egy jamaicai kolléganőm mondta, hogy náluk Jamaicában ha valakinek ilyen hézagos elől a foga, azt az embert szerencsés embernek tartják, és megkérik, hogy mosolyogjon rájuk, mert úgy gondolják, hogy át ad egy kis szerencsét. De 2 éve én meguntam, hogy hézagos, és megcsináltattam. Ma már nincs hézag közte. Testvéreim szerint kár volt, mert az én voltam..Hiányzik nekik.

Bevallom ma már kicsit bánom, hogy megcsináltattam.

2018. máj. 31. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is van ott rés, bár nem ilyen karakteres talán 0,5 mm.

Nekem pont így tetszik ^^

(És senki nem tartja csúnyának)

2018. jún. 1. 03:51
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is ilyen. Nem is szeretek "nyitott szájjal" mosolyogni, pedig a ferjem szerint cuki ez a kis hezag.
2018. jún. 1. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!