Mi a véleményetek arról ha valakinek ilyen a foga? Nagyon ronda szerintetek? (kép lent)
Nekem is ilyen és annyira feszélyez ha nevetek... szerintetek nagyon gáz ha van elöl egy rés a fogak közt?
kép: [link]
Szerintem szexi is lehet.Van egy lány ismerősöm,akinek van,és nagyon jól áll neki.
Nekem régen volt,na én aztán ronda voltam vele. De szerencsére nagyon szép lett,összezáródott. Egy minimális rés maradt,de az meg már az ismertetőjegyem :)
45 évig ilyen volt nekem is. Külföldön dolgozom, és egy jamaicai kolléganőm mondta, hogy náluk Jamaicában ha valakinek ilyen hézagos elől a foga, azt az embert szerencsés embernek tartják, és megkérik, hogy mosolyogjon rájuk, mert úgy gondolják, hogy át ad egy kis szerencsét. De 2 éve én meguntam, hogy hézagos, és megcsináltattam. Ma már nincs hézag közte. Testvéreim szerint kár volt, mert az én voltam..Hiányzik nekik.
Bevallom ma már kicsit bánom, hogy megcsináltattam.
Nekem is van ott rés, bár nem ilyen karakteres talán 0,5 mm.
Nekem pont így tetszik ^^
(És senki nem tartja csúnyának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!