Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy ha...

Mit gondoltok arról hogy ha egy picit teltebb lány rövidnadrágot visel?

Figyelt kérdés
Mindenem vékony de egyszerűen a combom és vádlim genetikailag nagy és nem tudok vele mit csinálni.Sok osztálytársam megszólja hogy "ezekre" a lábakra rövidnadrágot veszek
2018. máj. 5. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont hogy vonzóak a telt combok.
2018. máj. 5. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Fotó nélkül semmit. Da ha többen beszólnak, talán hanyagolni kéne. Vagy fogyni.
2018. máj. 5. 20:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Mit mondtam genetikailag. Fogytam már vagy 8 kilót de a lábam ugyan olyan maradt. Kondi terembe is járok de semmi ennél többet nem tehetek.
2018. máj. 5. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tini koromban meg kepes voltam en is hosszúnaciban járni nyaron, mert uhh... Azota megvaltozott a velemenyem: nem fogok megsulni, akinek pedig nem tetszik vmi ne nezzen ram elvet vallom :)
2018. máj. 5. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen, egyik barátnőm félig török és genetikailag extrém nagy kerek segge van, de komolyan ilyen Kardashian szintű, hiába fogyózik, a lába és a feneke nagy marad. Bár őt így nagyon szexinek találják. Fogadd el magad így, a beszólásokkal meg ne foglalkozz :D
2018. máj. 5. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy melege van?
2018. máj. 6. 01:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nincs bajom vele, sőt nagyon tetszik! Nekem amúgy is, sosem jöttek be a ropik... :D Aki pedig emiatt szól be, meglehetősen alacsony IQ szintre vall, próbáld elengedni!
2018. máj. 6. 09:01
 8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy körülbelül ilyen lábam van [link]
2018. máj. 6. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

És ezzel mi a baj?

Teljesen jó.

2018. máj. 6. 14:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Olyan osztályba járok ahol minden lány úgy néz ki mint egy modell, úgy hogy az ég világon semmit nem kell érte tennie. Ha olyan kedve van napi 5 tábla csokit is megehet mert úgy se hízik el. Ezért van a lábammal bajom
2018. máj. 6. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!