Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van más is olyan lány, aki...

Van más is olyan lány, aki nem mer rövidnadrágot felvenni, mert nagyon csúnyák a lábai?

Figyelt kérdés

Utálom a nyarat, mert muszáj lenne rövidbe járni alul is, de nagyon csúnya lábaim vannak. Nem vagyok kövér, csak a formájuk katasztrófa. Sportolok keményen, de ez nem segít. Meg visszeres a lábam, de már gyerek korom óta, ez is genetikai dolog, semmit sem tehetek. Nyáron meg szenvedek, mert nem tudok menni nagy melegben sehova, hosszúban hülyének néznek és megsülök. Néha van hogy felveszek rövidet de nagyon feszengek benne és szarul érzem magam aminek semmi értelme. Más is szenved emiatt?

19/L

2014. jún. 29. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Veled vagyok!Csak nekem nem a lábam formájával stb. van a gond,hanem,hogy nekem sebhelyes a lábam,ami szerintem rosszabb.
2014. jún. 29. 11:17
 2/8 anonim válasza:
93%
Sokáig én is így voltam vele, de úgy döntöttem nem érdekel, nálam csúnyább lábúak is szívnyugalommal mászkálnak sortban. Amúgy én a bővebb fazonú vászonnadrágokat szeretem nyáron, meg mostanában nagyon divatosak a hosszúszoknyák, lehet egy csomó csinosat kapni.
2014. jún. 29. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
vegyél fel hosszú szoknyát, vagy bő, laza pamutnadrágot
2014. jún. 29. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is azért nem hordok ilyesmit, mert ronda a lábam, de nem "nem merek" hanem nem akarok, nem ugyanaz :) Semmi értelme nem lenne a legrondább testrészemet jól kihangsúlyozni.
2014. jún. 29. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is utálom. Pedig alapból szép lábaim vannak, csak elég csámpásan járok. Nem tehetek róla, nem tudok máshogy. És mikor megnézik az utcán a lábaimat, mindig azon gondolkodom, hogy most azért nézik, mert jók, vagy magukban röhögnek, hogy milyen hülyén járok.
2014. jún. 29. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ó igen, átérzem a problémádat...

Itt-ott sebhelyek is vannak, vidéki gyerek lévén, estem fáról, harapott meg kutya, voltam bárányhimlős, stb. Másrészt "oszlop" lábaim vannak, mint egy hidegvérű lóé kb. XD Ja, és még a bőröm is szárazabb az átlagnál... Így ritkán veszek fel rövid nadrágot. A háromnegyedesek is hülyén néznek ki rajtam... Úgyhogy engem nem érdekel, rövidebb anyagú hosszú nadrágban elvagyok nyáron is általában, ha emberek közé kell menni.

2014. jún. 29. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is inkább hosszú nadrágba járok nyáron.szóval nem vagy egyedül.inkább megdöglök,minthogy rövidgatyát vegyek fel
2014. jún. 29. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
...és akkor az a megoldás, hogy eltakarod... BRÁFÓÓ!
2014. jún. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!