Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valakinek ilyen a foga? Nagyon ronda szerintetek? (kép lent)

Figyelt kérdés

Nekem is ilyen és annyira feszélyez ha nevetek... szerintetek nagyon gáz ha van elöl egy rés a fogak közt?

kép: [link]

2018. máj. 31. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Cuki!
2018. jún. 1. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon arcfüggő.

Van egy ismerősöm, neki nagyon jól áll, bájos, de nekem pl volt egy idő, amikor fogazsbályzás közben ilyen volt és hát... fúj, de rusnya voltam.

Egy másik ismerősömnek szintén nagyon rossz volt úgy.

Ha megy az arcodhoz, akkor szerintem aranyos, ha nem, akkor nem túl előnyös. Ezt csak te tudod eldönteni, illetve a környezetedben élők mondhatják még meg, hogy szerintük neked jól áll-e, de elképzelhető, hogy nem lesznek őszinték. Meg persze ha bevállalós vagy, ide is tölthetsz fel képet, idegenek nem akarnak annyira kíméltesek lenni, de te tudod.

2018. jún. 1. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, tölts fel egész arcot, mit veszíthetsz? Nem tehetsz róla, hogyan nőttek a fogaid.
2018. jún. 1. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
egy vékonyabb cigit a fogai közé dughat
2018. jún. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!