Intim részén borotválkozashoz tanácsok?
Figyelt kérdés
Amikor ott borotválkozashoz magam mindig kiverzik és ki is pattog. Hogyan kellene jól csinálnom hogy szép legyen?2018. aug. 3. 23:20
2/7 anonim válasza:
borotváld le a növéssel azonos irányba, ne ellentétesen. nekem ez oldotta meg a problémámat :)
3/7 A kérdező kommentje:
Viszont ha úgy borotválom le nem lesz sima:/
2018. aug. 4. 11:43
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, mit használsz hozzá, habot, vagy csak szappant, de próbáld ki hajbalzsammal, nekem az vált be. És így bármerre húzhatod a borotvát, nem fog megvágni.
5/7 anonim válasza:
Nálam az segített, ha előtte megpuhul a bőröm a víztől pl. kádban ülve és utána szappanozom és borotválom. De nekem a gyanta sokkal jobban bevált. Nagyon sima, puha, nincs kipattogva, nem pöttyös, nem szúr és sokáig bírja.
6/7 anonim válasza:
Remelem még aktualis: furdes kozbe csinald es elotte meleg vizzel (de ne forro) oblitsd ott at, attol megpuhul a bor. A borotvat ne nyomd ra a borodre, ha pedig friss a penge, plane ovatosan! Aprolekosan haladj, mehet a novessel ellentetes iranyba, szerintem nem attol pattog ki. Arra figyelj h amikor borotvalod, akkor huzd meg kicsit a bort h feszuljon es ne vagja el a borodet. En Nivea mousse habot hasznalok (sima illatmenteset) de hasznalhatsz kifejezetten intim habokat is. Fontos, h ne menj at a bororvaval ugyanazon a teruleten 1-2nél tobbszor, az is irritalja. Ha vegeztel, a zuhanyrozsaval iranyitsd oda a vizet, ami fontos h a viz langyos legyen, tehat inkabb hideg, ez osszezarja a porusokat es megnyugtatja a bort. En utana sudocremmel/neogranormonnal kenem be par napig estenkent es igy sosincs vele problemam. A borotvat pedig ne hasznald mashova, vagy pedig mindig fertotlenitsd. Bocsi ha tul reszletes lett, de nekem ez valt be, gondoltam megosztom itt hatha masoknak is bevalik :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Mindenképp kipróbálom.:)
2018. aug. 19. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!