Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el, hogy...

Hogyan mondjam el, hogy sminkelni szeretnék?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy nem tudom, hogy hogyan mondjam el anyukámnak, hogy sminkelni szeretnék, mert ő nem sminkel. Meg félek hogy a bátyáim

kinevetnek. Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. júl. 2. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2018. júl. 2. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, ki szeretnėm próbálni xy smink cuccot,hogy hogyan állna nekem. Segítenėlkiválasztani? Szerinted melyik lenne jó. Blablabla... A bratyóidat meg magasról telibe torkon. Egyszerű ezt elmondani anyudnak. Nem egy nėgertől vagy terhes titokban. Ne spirázd túl.
2018. júl. 2. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csak elkezdtem sminkelni. Bár nekem van egy nővérem, akinek anno használtam a sminkjeit. Anyu nem mondott semmit, átlag mindent telibe sz.r. Bár ugye minden szülő más. Amúgy ne izguld túl, mit csinálna? Ezért csak nem küldene javítóba vagy verne meg. Te ismered az anyukádat, az enyém se sminkkel; néha megjegyzi, hogy hogy van ehhez türelmem vagy minek ezzel pepecselni. Sokszor elég extrém és különleges sminkeket csinálok, amiken átlag csak nevet.

Ha ennyire parázol, akkor kérdezd meg, hogy kaphatsz-e egy szempillaspirált vagy mit tudom én, hogy mit szeretnél. Max nemet mond, akkor meg összespórolsz rá.

2018. júl. 2. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhetnek még!
2018. júl. 2. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el a boltba és vegyél egy szempillaspirált. Nem kell túllihegni:)
2018. júl. 4. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. júl. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!