Színes kontaktlencséhez tanácsok?
Első cosplayemhez kéne segítség, több szempontból is.
1.: Szemüveges vagyok. Lehet szerezni értelmes áron, Magyarországon, feltűnő színű kontaktlencsét dioptriával? Nagyjából mennyibe kerül?
2.: Sötétbarna szemem van alapból. Ha világos rózsaszín szemet szeretnék, akkor pár árnyalattal világosabbra vadásszak, mint ami a karakternek van, a kívánt hatáshoz?
Bocsánat, ha ezek hülye kérdések, még erősen noob vagyok cosplay terén.
Hát a dioptria attól függ, hogy pluszos vagy mínuszos-e a szemed, én pluszos szemmel még nem találtam olyan lencsét, amit lehetett volna kapni dioptriámban, ilyenkor dioptria nélküli lencsét lehet venni és magaddal vinni a szemüvegedet conra, hogy fotókhoz vagy ilyesmihez lekapjad (vagy ha szerencsés vagy és eléggé látsz szemüveg nélkül is, akkor akár otthon is hagyhatod).
Magyarországon egyébként a [link] oldal lencsekínálatát szokták ajánlani, a "crazy" kategóriánál nézegess körbe, az szokott rendesen fedni mindenféle színű szemet (a mostani conon nekem full fehér lett a sima sötétbarnából, vannak csodák).
Én mondjuk személy szerint egy külföldi oldalt is megnéznék, ott egy picit drágábbak a lencsék, érdemes figyelni az akciókat, viszont ha csoportos rendelésbe száll be az ember akkor nincs szállítási díj, Facebookon vannak ilyen csoportok. A nagy előnye, hogy egyrészt van dioptriás lehetőség, másrészt ha rákeresel Google-n a kinézett lencsék teljes nevére, akkor találsz nem fizetett (tehát megbízható) véleményeket korábbi vásárlóktól.
Vagy ha nagyon a pénz számít, akkor Kage Lenses, nekik van egy nagyon szép rózsaszín crazyjük 3000-3400 ft körül, dioptria nincs rajta de tapasztalatból tudom ajánlani. (Oldala szerintem nincs, ha fenn vagy Facebookon akkor Ai Sama néven keresd az illetőt mondoconos csoportokban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!