Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányoknak jobban tetszenek...

A lányoknak jobban tetszenek a hosszú hajú fiúk?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy megnövesszem-e.
2008. nov. 2. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Én férfi vagyok és olyan hosszú hajat hogy cofba meg vállig szerintem ne.

Nekem olyan van h elől a fufrum szemöldökömig ér hátul meg a nyakam közepén és fel van állítva a tetején.. És ahogy észre veszem ez még tetszik a lányoknak...

2008. nov. 8. 17:40
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A fenti frizura egy trendi csajnak tetszik. Nekem tetszik a sima hosszú haj. Mondom, ez attól függ, a Kérdező milyen irányultságú.
2008. nov. 8. 19:05
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a hosszú hajúak is (ezek a legjobban), de szerintem az a legjobb, ha már hosszú hajat akarsz, hogy olyan tépett hajat csináltathatsz, aminek a frufruja akkora, mint hátul, és takarja a homlokod.
2009. febr. 19. 17:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön ha egy fiúnak hosszú haja van.
2009. jún. 20. 18:42
 25/28 kissarc válasza:

Hát figyelj: Én fiú vagyok közép hosszú hajjal..

És a véleményem szerint valamelyik lánynak bejön és valakinek meg nem, és vannak olyanok is akik meg az szeretnék hogy rasztáztassam be minél hamarabb.. Az én társaságom 3/4 része szeretné hogy be rasztáztassam. Szóval ez télleg ember függő. És sokat számít a stílusod meg a világnézeted is. De előre szolok hogy ha megnöveszted akkor sokat kell ápolnod. És ez viszont tőled függ. Ha neked bejön akkor növeszd meg addig ameddig jól esik. Ha nem jön be akkor levágatod. Végül is a hajad ingyen nő meg. És a fodrászok is is egész olcsón vágnak/igazítanak.

2010. szept. 24. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Fiúknál a hosszú haj nagyon jó! Szerintem
2012. dec. 31. 18:58
 27/28 anonim válasza:

Ápold az a lényeg meg olyanra kell fésülni ami jól áll neked. Ez a lánynak hosszú, a fiúnak rövid haj a cigányok mániája. na meg persze a régi korokban is az igazi férfiaknak hosszú volt a hajuk, gondoljunk csak a nemesekre, francia és olasz nemesekre elsősorban, de vehetjük a kínai és a japán nemeseket és harcosokat is. Amikor a keresztény papok voltak hatalmon az ő körükben vált divattá a rövid haj, azért mert így nem kell foglalkozni vele. Sok embernek azért van rövid haja mert azt még fésülni sem kell. ;)

Ha emo csajokat szeretsz, goth vagy rocker csajokat akkor növeszd meg. De a lényeg nem a haj, hanem hogy tudjad hordani. Johhny Deep-nek is hosszú a haja mégis szeretik a nők, szóval ez nem annyira a hajról szól. Növeszd meg és ha jól áll akkor hagyd.

2013. jan. 19. 16:08
 28/28 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszenek a hosszabb hajú fiúk
2016. febr. 23. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!