Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányoknak jobban tetszenek...

A lányoknak jobban tetszenek a hosszú hajú fiúk?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy megnövesszem-e.
2008. nov. 2. 15:02
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Ebben mindenkinek igazavan ez teljesen lányfüggő de szerintem a rövid haj sokkal jobb!! Itt egy példa: egyik osztálytársamnak sokáig hosszú haja volt és aztán rövidre vágatta. Az egész osztály úgy gondolta, hogy sokkal jobban áll neki a rövid (persze az egész osztály alat nem csak a lányokat értem)!!!! Mondjuk nem is tartotta tisztán a haját és mindi zsÍros volt neki!!!!

De hidd el nekem mint lány mondom neked nem könnyű a hosszú hajjal tehát csak akkor vállald ha tényleg tisztán tartod!! Szerintem azért meg ér egy próbát!! :D

2008. nov. 2. 18:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönnek a hosszú hajú pasik, a férjem is ezért növeszti a haját... :) Persze, teljesen egyénfüggő a dolog, ezért én nem általánosságban kérdezném ezt meg, hanem a konkrétan kiszemelt lánytól.
2008. nov. 2. 19:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan változó, tényleg.. nekem nagyon nem jöttek be, sőt még most sem jönnek de, de a páromnak hosszú világos természetes szőke a haja, és őt úgy szeretem, ahogy van, röviddel, hosszúval egyaránt:) neki azért áll jobban a hosszú haj, mert annyira szép a színe, hogy ezt kár lenne nem kihangsúlyozni.
2008. nov. 2. 19:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Totál egyénfüggő. Én mondjuk teljes mértékben ellene vagyok. lehet maradiság de a lányok legyenek hosszú hajúak(úgy értem ne tüsi), a fiúk meg rövid hajúak(max. ilyen kicsit szembelógó hosszúság, ha érted mire gondolok)

Hogy megnöveszd-e? ez az arckarakteredtől meg egyéniségedtől is függ:)

2008. nov. 2. 21:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én régen odavoltam a hosszú hajú pasikért, mostmár kevésbé, de még mindig a hoszabb hajúak tetszenek, max vállig érő, de ikább az a kócosabb típus jön be :)
2008. nov. 2. 22:23
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom az én barátomnak hátközépig érő haja van és imádom nagyszerü beleturni bár azt annyira nem szereti. Igaz most h vágattam a hajamból az övé a hoszabb és ezzel mindig piszkál. De tényleg attól függ h milyen a fej illetve arcformád vagy hogy mennyire ápolod. Undorító tud lenni ha zsíros vagy éppen mindenfelé állnak a babahajak. ja és rendszeresen frissíteni kell a végét és fésülködni...
2008. nov. 2. 22:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
én specc a közép-hosszú,tépett hajú fiúkért vagyok oda meg vissza.nem szeretem sem a túl hosszú sem a túl rövid hajúakat.bár ez tényleg egyén függő.legyen olyan,amilyennel jól érzed magad
2008. nov. 5. 17:46
 18/28 anonim ***** válasza:

ez megoszlik meik lány melyiket szereti... a döntésedet viszont egy kicsit tudom segiteni.. uyganis az arcformádhoz ha jól áll nyugodtan növeszd meg... ezt könnyen úgy tudod meg, hogy intereneten van ilyen flash amivel meg tudod nézni egy fényképeden, mien haj hogyan állna... de ha van photoshoppod... kipróbálhatsz vele bármilyen hajat.. (ha nincs photoshoppod, gyorsan letölhetsz akárhonnan de leginkább a torentoldalakat ajánlom...

Én barátom haját igy terveztem meg és igy jöttem rá h a szőke hosszú göndör haj nem állna jól^^ és igy lett rövid tépett szőkés meliros barna^^

2008. nov. 6. 20:53
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik, ha egy fiú haja szép hosszú. Főképp, ha még vigyáz is rá. Ha úgy döntesz, megnöveszted, a hosszú haj rengeteg ápolást igényel és olykor jóval macerásabb, mint egy rövid frizura. Amennyiben nagyon vékonyszálú a hajad, nem javaslom a növesztést, mert szörnyen sokat fogsz kínlódni vele. Végülis a döntés a tiéd, ha megnöveszted, sok sikert :)
2008. nov. 8. 13:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú haj... Nyammm!!! Én imádom!!! (Jóvanna, rokkercsaj vagyok :D:D:D De azelőtt is bejött!)

De csak akkor ha ápolt, dús, szép!

Szerintem elsősorban a stílusodtól függ, hogy jól állna-e Neked.

2008. nov. 8. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!