Fiúkon milyen kiegészítők tetszenek? Lányoknak:D
kb 13-17évesek körében :)
köszi előre is
egyszerűbb karkötők, nyakláncok, gyűrűk. de nem ezek a rózsaszín fagyöngyös izék. :D
inkább ezek a "sportosabb" darabok.
előzővel egyetértek, az a gyűrű nem rossz. :D
meg vannak ezek a kaucsukos cuccok, vannak közöttük elég jók is. :D árát nem tudom, de nézz szét köztük. :D
egyébként mind ez addig jó, amíg nem akasztasz mindent magadra, mint egy idióta.
Meg egy izmosabb srácon jobban állnak az ilyen dolgok is, mint egy nyeszletten.
Első voltam.
karkötő:
a pasim ilyen karkötőket hord,ő imádja őket,én is ilyet hordok és én is imádom :)
nyaklánc:
bőr lánc és egy medál(sajna képet nem találtam)
gyűrűt nem szokott hordani,én nem szeretem ha egy pasin gyűrű van,kivéve ha házas
Hátt nekem bejön a fagyöngyös izéXDnyakláncba...
akkor a "fonott" karkötők...
a színes cipőfűzők:D
és akockás öv...tudom hoyg most a "cipőfűzőöv" a divat de nekem jobban bejön a normál öv.;)meg az is jól nézki mikro eg ysima fehér pólóra egy ing van rávéve úgy kigombolva...(az egyenesen szexyXD)
meg most a sutyerák sapik:D remélem tudtam segíteni
13/L
Bocsi, én 18 L vagyok. :D
Nekem soha nem jöttek be egy pasin ezek a kiegészítők. Na talán még egy lightos karkötő elmegy, a gyűrűktől rosszul vagyok...egy pasi önmagában legyen helyes, és kedves, mert az egyébként sem ezektől függ. De szerintem a nőknek maradjanak az ékszerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!