Lehet összefüggés a narancsbőr és, hogy mennyi folyadékot iszunk? Javulhat így a helyzet?
Mióta munkahelyet váltottam és ülőmunkát végzem,a fenekem egyszerűen ellaposodott. :(
Nem is iszom kb sekkit max. 2-3 dlt egész nap,mert nincs időm rá.
A fenekem és alatta a combrész elég narancsbőrös lett :'(
Eddig nekemnfel sem tűnt míg meg nem láttam a próbafülkében :(
Eddig kb 1 évvel ezelőtt nem volt ilyen problémám.
Okozhatta ezt hirtelen fogyás,napi 10 óra ülőmunka és a folyadék hiánya??
Az étkezésemmel nincs gond,vékony alkat vagyok.
Komolyan van a narancsbőrnek köze a folyadékfogyasztáshoz?
Tudom nem fog eltűnni 1 hét alatt,de ha 2-3l vizet iszok naponta,végzek fenékformáló gyakorlatokat ,akkor formálhatpl valamit a fenekemen és javulhat a naramcsbőröm?
Tudom,genetika is benne van,de a csapádomban a nőknek nagyon durva n.bőrük van,én nem szeretném ezt megvárni.
Mi az, hogy nincs idő inni? Nemár, ilyen melegben hogy bírsz 2 pohár vízzel létezni? Tegyél ki az asztalodra egy másfél literes üveget, és idd meg a munkaidő végéig.
Igyál rendesen, és mozogj valamit. Nekem is azért narancsbőrös a hátsóm, mert ülök egész nap, de míg sportoltam rendszeresen, teljesen jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!